top of page

Wordt jij de nieuwe Commissaris Politiek 2024-2025?

Ben jij gepassioneerd over sport en wil jij opkomen voor de belangen van alle Nijmeegse studentensporters? Grijp dan nu je kans en solliciteer voor de rol van Commissaris Politiek bij NSSR voor het academisch jaar 2024-2025!


De NSSR biedt de unieke kans om de belangen van Nijmeegse studenten en studentensporters te behartigen en een impact te hebben op het sportbeleid op de campus en de andere interessante gebeurtenissen op de campus. Als Commissaris Politiek ben jij de stem van alle sporters bij de Universitaire Studenten Raad. Het is niet alleen een leidersfunctie, maar ook een kans om mee te werken aan het vormgeven van al het beleid van de Radboud Universiteit. Met de toevoeging van Politieke Commissarissen aan de campusverkiezingen

is het nu de perfecte tijd om je kandidaat te stellen.


De verkiezingen vinden rond mei plaats, dus meld je snel aan! Ook als je meer informatie of een informatief gesprek wil, schroom niet om contact op te nemen!

Een bestuursjaar bij NSSR is niet alleen leuk en leerzaam, maar biedt ook de mogelijkheid om actief bezig te zijn door langs te gaan bij alle studentensportverenigingen in Nijmegen. 


De sollicitatie voor PoCo is geopend tot en met 15 maart.

Solliciteer via secretaris@nssr.nl


81 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page