top of page

Vertrouwenscontactpersonen (VCP's)

 

Een vertrouwenscontactpersoon is een laagdrempelige aanspreekpunt rondom sociale veiligheid.

Te bereiken via de mail: vcp@nssr.nl

VCP Myrthe.jpeg

Myrthe

Hallo! Mijn naam is Myrthe van der Heijden en ik ben 25 jaar. Ik ben afgestudeerd psycholoog en heb een jaar bestuur bij Lasya, de paaldansvereniging, gedaan. Daar kwam ik voor het eerst in aanraking met het idee van vertrouwens(contact)personen (VCP) en Gedragscodes. Ik heb ook geholpen met het schrijven van Lasya's Gedragscode. Toen ik hoorde dat de NSSR nog VCPs zocht, heb ik me aangemeld. Het lijkt me een hele waardevolle toevoeging aan de koepelvereniging om VCPs te hebben en hier zet ik mij graag voor in. Ik geloof dat ik een veilige sfeer kan creëren voor mensen om hun verhaal kwijt te kunnen. Ook maak ik me graag beschikbaar voor de kleinere verenigingen die nog op zoek zijn naar een VCP of hulp kunnen gebruiken met het schrijven van een Gedragscode. 

Dus, als je ergens mee zit en je het bij iemand kwijt wil, mail ons voor een gesprekje!

Technology

Joren

Hoi allemaal, mijn naam is Joren. Sinds 2021 ben ik een van de twee VCP’ers van N.S.L.T.C. Slow en sinds september dus ook van de NSSR! Verder studeer ik Rechtsgeleerdheid aan de RU en ben ik voorzitter van een dispuut. Bij Slow heb ik me veel bezig gehouden met Sociale Veiligheid, dus vandaar dat ik ook graag VCP’er word van de NSSR!

VCP Isa.jpeg

ISA

Heey allemaal! Ik ben Isa, 23 jaar en kom uit Driel, een klein dorpje naast Arnhem. Anderhalf jaar geleden heb ik de opleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening afgerond. Hierna ben ik een tijdje gaan werken en kwam ik er achter dat ik nog wilde doorstuderen. Nu volg ik de pre master Pedagogische Wetenschappen, om uiteindelijk door te studeren tot Orthopedagoog. Inmiddels ben ik ruim 3 jaar lid van Slow, waar ik een onwijs leuke studenten tijd beleef. Zelf sla ik ook graag een balletje. Vorig jaar ben ik binnen Slow aangesteld als VCP en lid geworden van de Sociale Veiligheid commissie. Deze functie beviel me erg goed en ik merkte dat het bij me past. Vandaar dat ik bij de NSSR bij deze functie terecht kwam. Samen met de andere drie VCP’ers hoop ik er voor jullie te zijn en bij te dragen aan een veilige sfeer binnen de sportverenigingen.

bottom of page