top of page

Sponsoring

De NSSR is een van de grootste studentensportkoepels in Nederland en vertegenwoordigt alle sportende studenten in Nijmegen. De NSSR vertegenwoordigt 38 studentensportverenigingen en ruim 20.000 sportkaarthouders, hiermee hebben wij als organisatie een ruim bereik onder de studenten. De bekendheid van de organisatie en daarmee het bereik groeit steeds meer. De NSSR is dan ook een interessante samenwerkingspartner die zich in de toekomst alleen nog maar verder zal ontwikkelen. 

Foto NSSR (bata).jpeg
Evenementen

Gedurende het collegejaar organiseert de NSSR verschillende evenementen zoals het GNSK, het sportgala en nog veel meer.

U kunt uw naam verbinden aan deze evenementen of op andere manieren samenwerkingen met ons aangaan. Wij staan open voor eigen initiatieven.  

Campusrun.jpg
 Zichtbaarheid

De NSSR biedt een mogelijkheid tot het plaatsen van advertenties op de website en sociale media kanalen zoals Instagram en Facebook.

Daarnaast wordt jaarlijks het Sport in Nijmegen boekje onder alle studenten verspreid. waarin men een A5 advertentie kan laten drukken.  

GNSK truien.jpg
Kleding

Representativiteit is belangrijk als koepelorganisatie. Het bestuur draagt op elk evenement, van borrel tot sporttoernooi, bestuurskleding. Ook draagt onze activiteitencommissie op evenementen commissiekleding. Het is mogelijk om uw logo op deze kleding te laten drukken.

interesse in sponsoring?

Bent u geïnteresseerd in een samenwerking met de NSSR of wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact op met onze Commissaris PR & Sponsoring Maaike Woddema via pr@nssr.nl of

06-19462649. Naast de genoemde mogelijkheden staan wij ook altijd open voor nieuwe, innovatieve mogelijkheden m.b.t. een samenwerking. Heeft u als bedrijf dus zelf een idee om de sportende studenten te bereiken? Neem dan zeker contact met ons op!

bottom of page