top of page

Ontmoet het 66e NSSR bestuur!

Op maandag 4 september 2023 is het nieuwe bestuur van de NSSR geconstitueerd. Hieronder worden ze kort voorgesteld!

Voorzitter: Anna Stroetinga

Hoi Hoi! Ik ben Anna, 19 jaar oud en komend jaar voorzitter bij de NSSR! Ik studeer Sociologie aan de Radboud Universiteit en afgelopen jaar was ik penningmeester bij

NSJV Fudoshin. Naast het Judoën ben ik ook regelmatig in de sportschool te vinden. Ik heb onwijs veel zin in het komend jaar en hopelijk tot snel!

Secretaris: Mira Mennings

Hoi hoi, ik ben Mira en ben komend jaar jullie secretaris!

Ik ben 21 jaar oud, een zo-goed-als afgestudeerde kunsthistorica die nu een andere opleiding doet namelijk Pedagogische Wetenschappen van Primair Onderwijs. Door de jaren heen heb ik verschillende sporten meerdere jaren gedaan zoals hockey, wandklimmen en basketbal. Dit jaar heb ik judo en de vereniging Fudoshin ontdekt waar ik helemaal enthousiast over ben!! Praat met mij over judo en ik bloei op :) Er is de uitspraak ''eens een seccie, altijd een seccie'' en dit geldt ook voor mij, aangezien ik in 2021 secretaris ben geweest voor de studievereniging OSK. Ik ga dit jaar in met veel enthousiasme voor het sporten en de

sportende student natuurlijk! ;)

Hopelijk tot snel!
Penningsmeester: Luke Lunshof

Hey, Ik ben Luke, 20 jaar en komend jaar ben ik de penningmeester. Momenteel zit in ik mijn afrondende fase van de Economie & Bedrijfseconomie bachelor en was ik afgelopen jaar penningmeester bij NSWV Mercurius. Daarnaast vind ik het leuk om in mijn vrije tijd op de racefiets te zitten. Naast het bestuurschap ben ik ook werkzaam bij een accountantskantoor.
Commissaris Sport: Janneke van Buchem

Hoi, ik ben Janneke! Komend jaar zal ik de functie van

commissaris sport vervullen bij de NSSR! Ik ben 20 jaar en ik zit nu in mijn vierde jaar van de bachelor

Pedagogische Wetenschappen aan de Radboud Universiteit. Afgelopen jaar was ik Commissaris extern bij paaldansvereniging Lasya. Naast mijn liefde voor sporten speel ik ook viool in het Nijmeegs Studentenorkest CMC. Hopelijk tot snel bij alle leuke activiteiten!
Commissaris PR & Sponsoring: Maaike Woddema

Hey, ik ben Maaike en komend jaar ben ik Commissaris PR & Sponsoring bij NSSR! Ik ben 21 jaar en ik zit in mijn derde jaar van de bachelor Pedagogische Wetenschappen aan de Radboud Universiteit. In mijn vrije tijd vind ik het erg leuk om te sporten. Zo hockey ik in Venlo en ga ik komend jaar beginnen met survivalrun bij NSSV Fel. Verder vind ik het ook leuk om te dansen en ben ik regelmatig in het sportcentrum te vinden voor ticketuren. Ik heb veel zin om mij in te zetten voor de sportende student en hopelijk tot snel! :)
Politiek Commissaris: Sven Braster

Hallo allemaal. Ik ben Sven, 25 jaartjes jong en daarmee de opa van het nieuwe NSSR bestuur. Ik studeer sociologie en daarnaast kan ik geen nee zeggen tegen bestuursfuncties. Zo zal ik dit jaar het bestuur van de NSSR ingaan als politiek commissaris en ben ik tevens benoemd tot secretaris van de universitaire studentenraad. Door mijn besturen heb ik helaas weinig tijd over voor het sporten, maar ik het verleden heb ik fanatiek getafeltennist en regelmatig geskeelerd en gewielrend. Tegenwoordig gooi ik al mijn energie in het vergaderen. Vandaar dat ik ook met veel energie en goede moed het dit nieuwe bestuursjaar in ga.91 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page