top of page

Ontmoet het 65e!

Op maandag 5 september is het nieuwe bestuur van de NSSR geconstitueerd. Leer ze kennen!

Voorzitter: Hoi! Ik ben Lizzy, 23 jaar oud en studeer Artificial Intelligence en Cyber Security aan de Radboud Universiteit. Vorig jaar ben ik bestuur geweest bij N.S.P.V. Lasya als penningmeester en heb heel erg veel zin om dit jaar de rol als voorzitter te vervullen binnen de NSSR! Naast studie en bestuur sport ik graag, voornamelijk paaldansen bij Lasya. Daarnaast maak ik muziek en lees ik graag. Hopelijk tot snel!

Secretaris: Hee! Ik ben Eva, 23 jaar en dit jaar secretaris van de NSSR. Ik studeer Onderwijswetenschappen en ben daarnaast actief lid bij Phocas!


Penningmeester: Hoi! Ik ben Alain, 23 jaar oud en studeer op het moment de master strafrecht. Dit jaar ga ik de rol van penningmeester vervullen waar ik erg veel zin in heb! In mijn vrije tijd sport ik veel en doe ik graag een biertje met vrienden.


Commissaris Sport: Hee allemaal,

Mijn naam is Paulette en ben 21 jaar oud. Ik heb de studie Sportkunde afgerond en ben nu begonnen met de deeltijdstudie Fysiotherapie. Verder vind ik hockeyen leuk en in de winter ski ik graag! Ik heb dus veel affiniteit met sport en heb dan ook zin om leuke activiteiten te organiseren en jullie te leren kennen!


Commissaris PR & Sponsoring: Yo! Ik ben Thomas, 25 jaar oud en studeer momenteel een master A.I. en ik ga dit jaar de rol van PR & Sponsoring vervullen bij de N.S.S.R.. Ik heb er heel veel zin in en hoop jullie allemaal snel te zien!


Commissaris Politiek: Hallo daar! Ik ben Bart, en ik ga het komende jaar de sportende student representeren als de politieke commissaris van de NSSR. Ik ben al vele jaren lid van de studenten esports vereniging Dorans en ben daar ben veel plezier twee jaar deel geweest van het bestuur. Ik kijk er naar uit om alle verenigingen beter te leren kennen en kijken wat ik voor hen kan betekenen op beleidsmatig niveau.

124 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Commentaires


bottom of page