top of page

Bestuursopvolging, van het 64e naar het 65e bestuur!Wil jij opkomen voor de belangen van alle Nijmeegse studentensporters?

Wil jij een super tof jaar waarbij je de kans krijgt overal mee te trainen en super veel leuke mensen te ontmoeten?


Dan is een bestuursjaar bij de NSSR precies wat je zoekt!


Een bestuursjaar bij de NSSR is niet alleen heel leuk en leerzaam, maar je kan ook lekker actief bezig zijn door langs te gaan bij al onze sportverenigingen. Je zet je in voor alle studentensporters in Nijmegen. Dat betekent dat je contact hebt met grote partijen, je organiseert activiteiten voor alle studenten en je bent betrokken bij grote evenementen zoals de Batavierenrace of de RU-introductie. Zelfs op landelijk niveau vertegenwoordig je de Nijmeegse studentensport. Niet zomaar een bestuursjaar dus!


Benieuwd naar alle functies? De aankomende weken gaan we iedere functie belichten, zodat je een beter beeld hebt waar elke functie inhoud. Dus check onze social media! Voor meer informatie, kan je ook een kijkje nemen op de website.


Maak jij het 65ste bestuur der NSSR compleet en zit jij volgend jaar op onze plek? Solliciteer dan nu door jouw CV en motivatiebrief op te sturen naar voorzitter@nssr.nl! De sollicitatiedeadline is 11 april 2022!

36 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Kommentare


bottom of page