top of page

Ben jij het 67e NSSR bestuur?

Ben jij geïnteresseerd in het behartigen van de belangen van Nijmeegse studentensporters en zoek je nog iets leuks om te doen? Dan is een bestuursjaar bij de NSSR precies wat je zoekt! Solliciteren kan tot en met 30 april.


Een bestuursjaar bij de NSSR biedt niet alleen leerzame ervaringen, maar ook tal van leuke activiteiten. Zo organiseert de NSSR diverse gave evenementen, waaronder het sportgala, de glow-in-the-dark sportsnight en helpt het bestuur mee met andere activiteiten zoals de RU/HAN-introductie en de Batavierenrace. Je kan ook lekker actief zijn door langs te gaan bij alle studentensportverenigingen in Nijmegen.


Verder heb je niet alleen contact met de verenigingen, maar ook met andere grote partijen. Op regionaal en landelijk niveau vertegenwoordig jij de Nijmeegse studentensport. Het is dus niet zomaar een bestuursjaar!


Welke functies zijn er beschikbaar?

  • Voorzitter: Vertegenwoordig de sportende student in Nijmegen, onder andere bij het Sportcentrum en de gemeente Nijmegen. Je hebt een divers takenpakket met veel connecties, verder zit jij de vergaderingen voor!

  • Secretaris: Onderhoud contact tussen het NSSR-bestuur en de verenigingen. Je blijft op de hoogte van nieuwtjes en notuleert alle vergaderingen!

  • Penningmeester: Verantwoordelijk voor de financiële zaken van de NSSR. Daarbij help je bij het verwerken van de subsidie aanvragen en ben je het aanspreekpunt voor verenigingen voor financiële zaken.

  • Commissaris Sport: Organiseer leuke (sport) activiteiten. Bij deze functie regel jij alles omtrent sport. Of je nu een sport activiteit op zet, nieuwe evenementen in het leven roept of verenigingen ondersteund met activiteiten. Verder ben je de voorzitter van de activiteitencommissie.

  • Commissaris PR & Sponsoring: Onderhoud de socials en zorgt voor promotiemateriaal. Bij deze functie ben je creatief bezig en maak je vette designs die je kunt verspreiden op onder andere de RU en HAN. Verder onderhandel je met bedrijven om deals binnen te halen. Je bent dus overal te vinden!


Heb je interesse? Kom dan vooral eens langs in ons kantoor! Of stuur een mail naar secretaris@nssr.nl


62 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Commentaires


bottom of page