top of page

Ben jij het 66e NSSR bestuur?

Bijgewerkt op: 1 mrt. 2023


Houd jij van sporten? En wil jij opkomen voor de belangen van alle Nijmeegse studentensporters?

Dan is een bestuursjaar bij de NSSR precies wat je zoekt!

De sollicaties zijn open van 1 Maart tot 30 April.


Een bestuursjaar bij de NSSR is niet alleen heel leuk en leerzaam, maar je kan ook lekker actief bezig zijn door langs te gaan bij alle studenten sportverenigingen in Nijmegen.


Verder organiseer je ook allemaal gave evenementen zoals het sportgala, de glow-in-the-dark sportsnight, en helpt mee met andere coole evenementen zoals HAN/RU-introductie en Batavierenrace.


Maarrrr je hebt niet alleen contact met de verenigingen, maar ook met andere grote partijen. Zelfs op landelijk niveau vertegenwoordig jij de Nijmeegse studentensport. Niet zomaar een bestuursjaar dus!


Welke functies zijn er beschikbaar?

  • Voorzitter: bij deze functie vertegenwoordig je de sportende student in Nijmegen o.a. bij het Sportcentrum maar ook de gemeente Nijmegen!

  • Secretaris: bij deze functie onderhoud je het contact tussen het NSSR bestuur en de verenigingen. Je krijgt alle nieuwtjes mee vers van de pers!

  • Penningmeester: bij deze functie houd je de financiële zaken van de NSSR. Maar help je ook mee met de subsidies van alle verenigingen en geeft financieel advies. Super leerzaam voor je hele carrière!

  • Commissaris Sport: bij deze functie regel jij alles omtrent sport. Of je nu een sport activiteit op zet, nieuwe evenementen in het leven roept of verenigingen ondersteund met activiteiten. In beweging blijf je toch!

  • Commissaris PR & Sponsoring: bij deze functie ben je creatief bezig. Je krijgt veel ervaring om nieuwe vette designs te maken en deze overal op de RU en HAN te verspreiden. Verder ben jij degene die met alle grote bedrijven in gesprek gaat om die deals binnen te halen! Je bent dus overal te vinden!

  • Commissaris Politiek: bij deze functie vertegenwoordig je alle sporters bij de Universitaire Studenten Raad. Je helpt mee bij het vormen van het beleid van de Radboud over sport en beweging op campus. Een echte leidersfunctie dus!


Heb je interesse? Kom dan vooral eens op de koffie bij het sportcentrum! Of stuur een mail naar secretaris@nssr.nl264 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


bottom of page