top of page

Ben jij het 66e bestuur?Wil jij je inzetten voor studentensport in Nijmegen en zoek je nog iets leuks om te doen? Dan is de NSSR op zoek naar jouw!


  • Secretaris: Ben jij diegene die altijd die super goede to-do lijstjes maakt? Dan is dit helemaal jouw ding! Als secretaris communiceer je met iedereen, van sportverenigingen tot het de directeur van het sportcentrum. Je houd de organisatie bij en bent daarom onmisbaar, terwijl jij alle leuke weetjes te weten krijgt en bij alle leuke dingen aanwezig bent!


  • Penningmeester: Ben jij goed met geld? En help je graag andere verenigingen in nood? Wordt dan penningmeester! Hier leer je al snel om super georganiseerd te werken en alles secuur bij te houden. Je leert ook financieel advies te geven en te helpen plannen te realiseren van verenigingen. En het beste is, het is ook nog eens de meest flexibele functie ooit!


  • PR & Sponsoring: Ben jij creatief op socials of denk jij dat jij die ene deal te pakken kan krijgen? Dan is dit de uitdaging voor jou! Als commissaris PR & Sponsoring onderhoud je de socials en kan altijd jouw artistieke visie loslaten op rondom het sportcentrum en de universiteit! Je kunt losgaan met foto's, digital art, websites, shirts en nog veel meer! Verder kom je nog bij partners langs door heel Nijmegen! Zo verbreed jij je netwerk en kun jij nog net even het grote geld mee naar binnen slepen om meer gave activiteiten te organiseren!


Waarom NSSR?

Omdat het de beste ervaring is op de universiteit en super flexibel! Je komt in een divers team waar iedereen zijn eigen gave verhalen heeft,

maar jullie ook samen bonden via bijvoorbeeld bestuursweekenden om weer heel veel nieuwe dingen te ervaren!

Daarbij ben je betrokken bij een groot aantal activiteiten, zoals het Sportgala, Sportsnight, de Batavierenrace, het GNSK en nog veel meer!


Ook is jouw input belangrijk voor de sfeer op de universiteit, wil jij iets realiseren dat niet zo maar lukt? Maak het hoorbaar via de

Universitaire Studenten Raad en onder verenigingen zodat iedereen zich op zijn top voelt!


Daarbij, heb je ook door het hele jaar de mogelijkheid om met alle sporten mee te doen! Gratis! En je wordt ook nog eens door de verenigingen

hartelijk ontvangen!


Kortom, als jij meer wilt sporten, opkomen voor je mede student én het beste jaar van je leven tegemoet wilt gaan! Solliciteer dan nu!

Via secretaris@nssr.nl


44 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page