top of page

Batavierenrace: lopers gezocht voor het RU/HAN team van Nijmegen

Bijgewerkt op: 28 mrt.

Wil jij meedoen aan de grootste estafetteloop van de wereld? Loop jij mee van Nijmegen naar Enschede? Op 24 & 25 mei 2024 vindt de Batavierenrace weer plaats!


Het RU/HAN team van Nijmegen zoekt lopers. Nijmegen wil namelijk zo goed mogelijk en het liefst zelfs winnen bij de Universiteitscompetitie!


De 52e editie van de Batavierenrace zal van start gaan op vrijdagavond 24 mei. De route loopt van het centrum van Nijmegen naar de campus van de Universiteit Twente.


De totale loopafstand bedraagt ruim 175 kilometer en is onderverdeeld in 25 etappes (16 heren- en 9 damesetappes). Elk jaar zijn er ongeveer 8.500 atleten die meedoen, allemaal studenten. Deze grootste estafetteloop van de wereld staat dan ook in het Guinness Book of Records!


Na de finish van de Batavierenrace volgt het grootste studentenfeest van Europa op de campus van Universiteit Twente in Enschede. Naar schatting zijn er 13.000 studenten die op verschillende locaties van de campus uit hun dak gaan!


De 52e Batavierenrace zal op 24 & 25 mei 2024 gehouden worden. Meld je dus vooral aan voor het RU/HAN team van Nijmegen!


Solliciteer via: sport@nssr.nl


88 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page