Promotie

Introductie
De studentensportverenigingen kunnen tijdens de introductie gebruik maken van:

  • Stand op de openingsmarkt
  • Stand op de HAN-markt
  • Sportdagen (jullie kunnen je vereniging promoten door een (ludieke) activiteit te doen tijdens de sportdag)

Voor de eerste 2 opties zijn subsidies aan te vragen bij de NSSR. Voor specifieke informatie over de aanvraag van stands op de markten wordt verwezen naar Rob Vaessen van Dienst Studentenzaken. (T) 024 361 2974, (E) r.vaessen@dsz.ru.nl.

 

Overig
Daarnaast is er nog de mogelijkheid om gebruik te maken van de promotiemiddelen van de NSSR:

  • Bericht op de website van de NSSR
  • Posters/flyers op de NSSR prikborden op het Universitair Sportcentrum
  • Promotie beeldschermen RSC

 

Mega Maandag
Sportprestaties kunnen vóór maandag 12 uur doorgestuurd worden naar pr@nssr.nl. Mega Maandag wordt op de website geplaatst en uitgelicht via Facebook. Graag de tekst in zowel Nederlands als Engels aanleveren.

 

Nieuwsbrief
Mocht je informatie willen plaatsen in onze nieuwsbrief, dan kun je dit mailen naar pr@nssr.nl. De Commissaris PR & Sponsoring zal dan bepalen of het relevant genoeg is om ook daadwerkelijk in de nieuwsbrief te plaatsen.

 

Beeldschermen RSC
Het RSC heeft beeldschermen geplaatst in het sportcentrum. Deze schermen bieden sportverenigingen de mogelijkheid om zichzelf te promoten bij alle sportende studenten. Voor iedere vereniging is hiervoor een standaard template beschikbaar. Vervolgens kan een vereniging deze template invullen en sturen naar: communicatie@rsc.ru.nl. Hij zal de beelden bekijken en selecteren welke geschikt zijn om te plaatsen op de beeldschermen. Let op: dit moet in het Engels aangeboden worden!