Promotie

Introductie
De studentensportverenigingen kunnen tijdens de introductie gebruik maken van:

  • Stand op de openingsmarkt
  • Stand op de HAN-markt
  • Sportdagen (jullie kunnen je vereniging promoten door een (ludieke) activiteit te doen tijdens de sportdag)

Voor de eerste 2 opties zijn subsidies aan te vragen bij de NSSR. Voor specifieke informatie over de aanvraag van stands op de markten wordt verwezen naar Rob Vaessen van Dienst Studentenzaken. (T) 024 361 2974, (E) r.vaessen@dsz.ru.nl.

 

Overig
Daarnaast is er nog de mogelijkheid om gebruik te maken van de promotiemiddelen van de NSSR:

  • Bericht op de website van de NSSR
  • Posters/flyers op de NSSR prikborden op het Universitair Sportcentrum
  • Bericht op de tafelkaartjes
  • Promotie beeldschermen RSC

 

Tafelkaartjes
Elke drie weken is het NSSR Sportnieuws op onze tafelkaartjes te vinden. Deze kaarten verschijnen op de tafels van het Sportcafé, de refter, het Huygens gebouw, de Medische Faculteit, het Grotiusgebouw, de Laan van Scheut en de Hoge School Arnhem Nijmegen. Studentensportverengingen kunnen met een bericht op de tafelkaartjes komen. Stuur daarvoor een stukje van maximaal 100 woorden en eventueel jullie logo naar pr@nssr.nl. De deadline voor het aanleveren van tekst voor het tafelkaartje van juli/augustus is donderdag 14 juni. Er zijn nog vier plekken beschikbaar. Let op: tekst moet in het Engels aangeleverd worden!

 

Mega Maandag
Sportprestaties kunnen vóór maandag 12 uur doorgestuurd worden naar pr@nssr.nl. Mega Maandag wordt op de website geplaatst en uitgelicht via Facebook. Graag de tekst in zowel Nederlands als Engels aanleveren.

 

Nieuwsbrief
Mocht je informatie willen plaatsen in onze nieuwsbrief, dan kun je dit mailen naar pr@nssr.nl. De Commissaris PR & Sponsoring zal dan bepalen of het relevant genoeg is om ook daadwerkelijk in de nieuwsbrief te plaatsen. Via deze link kom je bij de algemene nieuwsbrief van april 2018. Mocht je het leuk vinden, dan kun je je links bovenin abonneren.

 

Beeldschermen RSC
Het RSC heeft beeldschermen geplaatst in het sportcentrum. Deze schermen bieden sportverenigingen de mogelijkheid om zichzelf te promoten bij alle sportende studenten. Voor iedere vereniging is hiervoor een standaard template beschikbaar. Vervolgens kan een vereniging deze template invullen en sturen naar Theo Janssen: t.janssen@rsc.ru.nl. Hij zal de beelden bekijken en selecteren welke geschikt zijn om te plaatsen op de beeldschermen. Let op: dit moet in het Engels aangeboden worden!