Faciliteiten

De NSSR biedt verschillende faciliteiten aan, waarvan verenigingen gebruik kunnen maken. Er zijn onder andere wissellijsten. Ook het goed en snel behandelen van alle inkomende post, wordt door de NSSR als een belangrijke taak gezien. In de regel is het onderhouden van de faciliteiten een taak van de secretaris van de Nijmeegse Studenten Sport Raad. Verder kunnen studentensportverenigingen gebruik maken van de mogelijkheid om goedkope lunches, etc. in te kopen bij het URD indien zij toernooien organiseren op het Radboud Sportcentrum.

 

Conscribo
Via de NSSR kun je tegen een gereduceerde prijs het boekhoudprogramma Conscibo aanschaffen. Door een boekhoudprogramma maak je minder snel fouten en heb je beter overzicht. In conscribo kun je daarnaast ook nog je ledenadministratie bijhouden. Heeft jullie vereniging interesse in Conscribo? Kijk dan eens op de website voor meer informatie en voor het aanvraagformulier!

 

Postafhandeling
Post voor de NSSR kan verstuurd worden naar Heyendaalseweg 141, 6525 AJ in Nijmegen. Een andere mogelijkheid is de post in het postvakje te stoppen van de NSSR buiten de ondergang bij de uitgang van het fietsenhok in het sportcentrum. Hier bevinden zich ook de postvakjes van de verenigingen. De post zal binnen een week verwerkt worden door de secretaris van de NSSR en vermeld worden op de postlijst. Tijdens de Algemene Vergadering is er de mogelijkheid te controleren of de door de verenigingen verstuurde post ook daadwerkelijk is verwerkt. Financiële post zal op dezelfde manier verwerkt worden als de overige post.

 

Studentlife
De afdeling Student Life ondersteunt het bruisende studentenleven in Nijmegen, zowel op de campus als daarbuiten. Ze geven financiële ondersteuning als studenten in het buitenland gaan studeren. Ook zijn ze verantwoordelijk voor de Radboud Universiteit Introductie; organiseren samen met studenten activiteiten op het gebied van kunst en cultuur; helpen studentenorganisaties bij huisvesting, organisatie en bestuursbeurzen; geven subsidies voor activiteiten van studentenorganisaties en realiseren een cultuurzaal op onze campus. Studentlife  versterkt subsidie aan de NSSR en de NSSR verdeelt deze subsidies onder de studentensportverenigingen.

 

Wissellijsten
Elke vereniging mag gebruik maken van een wissellijst in de lange gang beneden in het Gymnasion bij de ingangen van de kleedkamers van de sporthallen. In deze wissellijst mag promomateriaal opgehangen worden voor de vereniging en voor activiteiten die door de desbetreffende vereniging georganiseerd worden. Mocht er materiaal hangen waarvoor deze wisselijsten duidelijk niet bedoeld zijn, dan mogen bestuursleden van de NSSR dit ten alle tijden verwijderen.