Studenten Wintersport (StuWi)

StudentenWintersport, ook wel bekend onder de afkorting StuWi, is het grootste studenten wintersportevenement van Nederland. Jaarlijks reizen er honderden studenten af naar een afwisselend wintersportgebied om daar een superweek te hebben met een combinatie van wintersport en feesten. De reis wordt volledig georganiseerd door studenten en de slogan luidt dan ook; ‘wintersport vóór studenten, dóór studenten’. Als organisatiecommissie van StudentenSport Nederland werken wij veel samen met de lokale studenten sportraden in Nederland. We zitten daarom altijd dicht bij jou in de buurt. StudentenWintersport is een non-profit organisatie met als doel het aanbieden van de mooiste reis voor de beste prijs!

Ben je een echte wintersportliefhebber of heb je altijd al een keer op wintersport willen gaan, dan is StudentenWintersport het ideale evenement voor jou! De reis is namelijk bedoeld voor zowel de beginnende als voor de meer ervaren wintersporters. Dit is dan ook de ideale mogelijkheid om toch nog eens kennis te maken met het wintersporten, wanneer je hier eerder nooit de mogelijkheid, het geld of de tijd voor hebt gehad!

Een van de voornaamste doelen van de StudentenWintersport is om elke student de mogelijkheid te bieden om voor een mooie prijs op wintersport te kunnen gaan. Hiernaast willen we ons echter ook onderscheiden van de gewone wintersportreis door allerlei extra’s te bieden, zoals verschillende themafeesten en andere ludieke activiteiten, maar ook door elk jaar weer een echt ‘StuWi-gevoel’ te creëren. Dit gebeurt door veel contact te houden met de deelnemers, een centraal punt in het dorp te hebben waar deelnemers terecht kunnen voor brooduitgifte en info uurtjes, de welbekende StuWi-trui en nog vele andere zaken. Maak het mee, op deze betaalbare en supergave wintersport, en je weet precies wat hier bedoeld wordt!

Naast deze extra faciliteiten bieden we uiteraard ook standaardopties aan, zoals het nemen van ski- en snowboardlessen, materiaalverhuur en clinics. Ook vinden elk jaar weer de Nederlandse Studenten Kampioenschappen (NSK) plaats tijdens de StuWi week, waarbij iedereen de mogelijkheid heeft om voor zijn of haar stad uit te komen! En dit alles voor studentikoze prijzen.

Kijk voor de laatste nieuwtjes en de meest actuele reisinformatie op onze website, Facebook of Instagram!