Mega Maandag: de sportprestaties van week 14

Geplaatst op: 9 april 2018 | Categorie: Geen categorie

NSAV ’t Haasje (Atletiek)
Twee haasjes hebben gisteren in het zonnetje hun eerste marathon (Rotterdam) gelopen in hele knappe tijden, Lino zelfs ruim onder de 3 uur! Ook waren er haasjes die in Nijmegen de Klifloop liepen ter voorbereiding op de Batavierenrace, wat onder anderen heeft geleid tot een mooie 2e, 3e en 4e plek bij de mannen op de 5 km en bij de vrouwen ook een derde plek op de 5 km.

 

Mega Maandag: de sportprestaties van week 12

Geplaatst op: 26 maart 2018 | Categorie: Geen categorie

NSWV Mercurius (Wielrennen)
Dit weekend was de eerste wedstrijd van de reeks studentencups wielrennen plaats. De winst ging in twee van de drie categorieën mee naar Nijmegen. Bij de dames wist Esmée Peperkamp als eerst over de finish te komen. Femke de Vries wist ook op het podium te eindigen en wel op een derde plek. Bij de heren met licentie kwam Joost van Wijngaarden als eerste over de finish! Al met al een geslaagd weekend voor Mercurius!

 

 

 

Mega Maandag: de sportprestaties van week 11

Geplaatst op: 19 maart 2018 | Categorie: Geen categorie

NSAV ’t Haasje (Atletiek)
Afgelopen weekend was de Stevensloop, waar een heleboel Haasjes hebben geholpen en gelopen. Er werden hier ook goede resultaten behaald, o.a. 2 Haasjes op het podium bij de 5 km (mannen). Doordat een heleboel Haasjes goed gepresteerd hebben, hebben velen zich bovendien waarschijnlijk gekwalificeerd voor het RU/HAN Batateam!

 

NSSV Aeolus: Surffestival Surfin’

Geplaatst op: 12 maart 2018 | Categorie: Geen categorie

Op 25, 26, en 27 mei 2018 vindt alweer de 16e editie van het jaarlijkse surffestival Surfin’ plaats! Tijdens dit weekend kunnen zowel beginners als gevorderden (leren) windsurfen, maar er zullen daarnaast ook een hoop andere activiteiten zijn, zoals verschillende workshops en twee themafeesten in het clubhuis! Voor maar 50 euro bemachtig je een kaartje wat je toegang geeft tot al deze geweldige activiteiten, de camping, en waarvoor je drie dagen lang voorzien wordt van eten! Voor meer informatie kijk op de website: www.nssvaeolus.nl/surfin2018 of zoek Surfin’ 2018 op op Facebook!

 

Mega Maandag: de sportprestaties van week 10

Geplaatst op: | Categorie: Geen categorie

NSAV ’t Haasje (Atletiek)
Zaterdag vond het NSK indoor plaats waar maar liefst 20 haasjes aan meededen. Dit resulteerde uiteindelijk in mooie prestaties: een zilveren medaille voor Vera op de 200 meter en 2 bronzen medailles voor Kamiel op de 800 meter en Bram op de 60 meter horden. Verder belandden nog een aantal haasjes net naast het podium, zoals Pien bij het polsstok hoogspringen. Dit belooft veel goeds voor baanseizoen! Zondag was ook nog het NK cross, waar ook een haasje aan mee heeft gedaan en een knappe race heeft neergezet!

 

 

BFrisBee2’s: CityLeague Nijmegen 2018

Geplaatst op: 7 maart 2018 | Categorie: Geen categorie

Op 24 en 31 Maart 2018 is het zover, de zesde editie van Cityleague Nijmegen. Ideaal voor kennismaking met de sport Ultimate Frisbee. Het grote Frisbee toernooi zal plaats vinden bij het universitair sportcentrum in Nijmegen. Ben jij ook in voor twee dagen vol met rennen gooien en sportiviteit, kijk dan niet verder en meld je aan.

 

Bel 4 of meer vrienden van je op en meld je aan door een mailtje te sturen naar: dennis.volmer@hotmail.com. Zorg ervoor dat je de twee dagen beschikbaar bent met een team van minimaal 5.

 

Wat willen wij weten van je? Jouw naam en die van je vrienden. Een naam voor je team, ben creatief! Wanneer je je hebt aangemeld zullen wij contact met je opzoeken. En krijg je van ons het volledige inschrijfformulier. Hierna kan jij je 2 dagen uitleven met dit Utlimate Frisbee toernooi! De kosten voor dit toernooi bedragen een magere €6,- per persoon.


Tot dan!

 

Mega Maandag: de sportprestaties van week 9

Geplaatst op: 5 maart 2018 | Categorie: Geen categorie

Jolly Jumper (Paardrijden)
Afgelopen zondag hebben we voor het eerst een clubkampioenschap gehouden waarbij dressuurproeven werden gereden. In de klasse Ba/Bb is Marieke Reijneveld eerste geworden. In de klasse La/Lb Is Charlotte Roelofs 1e geworden. Marieke Reijneveld had in de klasse B een half puntje voorsprong op Charlotte Roelofs in de klasse L, wat betekent dat Marieke Reijneveld de allereerste JJ-clubkampioen is geworden!

 

GNSK 2018

Geplaatst op: 2 maart 2018 | Categorie: Geen categorie

8, 9 en 10 juni zal de 60e editie van het Groot Nederlands Studenten Kampioenschap (GNSK) in Wageningen plaatsvinden. Tijdens dit evenement zullen er zeventien verschillende sporten beoefend worden. Naast de acht vaste sporten (badminton, basketbal, handbal, schermen, squash, tennis, veldvoetbal en volleybal) zullen er negen keuzesporten op het programma
staan: beachkorfbal, boksen, rugby 7s, ultimate frisbee, wielrennen, Olympisch gewichtheffen, hockey, 1/8e triathlon en turnen. De vier laatstgenoemden zullen voor het eerst op het GNSK georganiseerd worden. Zit jouw sport hiertussen meld je dan aan via de NSSR (pr@nssr.nl), of vind je het leuk om als vrijwilliger of scheidsrechter mee te helpen meld je dan aan via de website www.gnsk.nl.

 

 

Mega Maandag: de sportprestaties van week 8

Geplaatst op: 26 februari 2018 | Categorie: Geen categorie

NSKV SkunK (Korfbal)
SkunK dames 1 is kampioen geworden! Het is een relatief nieuw team (het team bestaat pas sinds eind 2016), maar ze doen het super goed! Ze zijn gisteren kampioen geworden in de tweede klasse, waardoor ze het volgende zaalseizoen de strijd aan zullen gaan in de eerste klasse. Spannend! En naast dat ze bloedfanatiek zijn en veel wedstrijden winnen, is het ook nog eens een erg gezellig team. SkunK is in ieder geval mega #trots!

 

 

NSLV Keizerstad Kannibalz (Lacrosse)
Afgelopen zondag heeft ons heren team deelgenomen aan de tweede toernooidag van het eerste Nederlands Kampioenschap Boxlacrosse (NK Boxlax). Uiteindelijk, na gelijk te hebben gespeeld tegen de uiteindelijke nummer 1 en 2, Utrecht en Amsterdam, en de shoot outs hierbij verloren te hebben, zijn we op een mooie derde plaats geeïndigd. De troost finale tegen Delft, voor de derde plaats, was ook nog zeker spannend en is ook in shoot outs geeïndigd. Met aan bijde kanten 9 penalty shots wist Nijmegen het brons te behalen.

 

 

Bfrisbee2’s (Ultimate Frisbee)
De indoor competitie zit er weer op voor dit jaar. Ons dames team is maar liefst vierde geworden van Nederland! Super goed gedaan! En ook onze andere teams hebben goed gepresteerd in de competitie. Team 1 is 8ste geworden, Team 2 is 19de en Team 3 is 29ste geworden in het eindklassement van het indoor seizoen. Op naar de outdoor competitie!

 

 

NSRV Obelix (Rugby)
Ons tweede heeft gisteren door een monsteroverwinning de 2e plek in de competitie bereikt.

Woensdag 7 maart: Bestuursinteresselunch

Geplaatst op: 21 februari 2018 | Categorie: Geen categorie

Ben je geïnteresseerd in een bestuursjaar bij de NSSR? Kom dan op woensdag 7 maart tussen 12:30 en 13:45 uur naar het NSSR kantoor voor de Bestuursinteresselunch! Hier kun je al je vragen stellen aan het bestuur en tegelijkertijd gezellig lunchen.

Voor meer informatie over solliciteren bij de NSSR, klik hier.