Solliciteren bij de NSSR?

 

Solliciteren is mogelijk voor de volgende functies:

Voorzitter:

Secretaris: 
Als secretaris ben je niet alleen notulist. Je bent het geheugen van de rest van je bestuursgenoten. Met onder andere het bijhouden van de agenda, het op weg wijzen van buitenstaanders, en het contact met externe partijen zorg je ervoor dat alle zaakjes piekfijn op orde zijn zodat je bestuur zo efficiënt mogelijk kan werken.

Penningmeester:
Als penningmeester van de NSSR heb je de verantwoordelijkheid om subsidie uit te keren aan de Nijmeegse studentensporters. Ben jij goed met cijfers, verantwoordelijkheid en een grote zak geld? Solliciteer dan nu!

Commissaris Sport: 
Ieder jaar organiseert de NSSR verschillende evenementen. Denk hierbij aan Sportsnight, maar ook aan het jaarlijkse sportgala en de bijbehorende Student-sporter van het Jaar-Verkiezing. Ben jij het organisatorisch talent dat de toernooien dit jaar organiseert als voorzitter van de activiteitencommissie? Solliciteer dan als Commissaris Sport!

Commissaris PR & Sponsoring: 
Subsidies uitkeren en sporters helpen kan alleen als sporters ook weten bij wie ze moeten aankloppen. De Commissaris PR & Sponsoring zet de NSSR op de kaart als dé sportorganisatie van Nijmegen. Niet alleen naar sporters, maar ook naar externe partijen die de NSSR willen sponsoren. Zo zorg je er dus ook voor dat de NSSR genoeg geld binnen blijft halen om soepeltjes te functioneren.

Politiek Commissaris:

Wil je meer weten over een bestuursjaar bij de NSSR? Mail naar voorzitter@nssr.nl of kom een keertje langs op ons kantoor onder het sportcentrum (N -1.310). Hier staan wij altijd klaar met een kopje koffie en antwoorden op al je vragen!

Weet jij nu al zeker dat NSSR-bestuur jou helemaal ligt? Solliciteer dan snel door een motivatiebrief en je cv te sturen naar voorzitter@nssr.nl!