Dagelijks bestuur

De Nijmeegse Studenten Sport Raad is het koepelorgaan van zo’n 40 studentensportverenigingen. Het Dagelijks Bestuur van de NSSR zet zich elke dag in voor het bevorderen van de studentensport en behartigt de belangen van alle studenten met een sportabonnement bij het Radboud Sportcentrum. Naast een nauwe samenwerking met het Radboud Sportcentrum en alle SSV’s, organiseert de NSSR ook haar eigen evenementen en biedt zij ondersteuning aan alle studentsporters, bijvoorbeeld in de vorm van subsidies. Het NSSR-kantoor bevindt zich onder het Radboud Sportcentrum in kamer N -1.310. Heb je vragen of wil je meer weten over de studentensport in Nijmegen, kom een keer langs op ons kantoor of klik hier voor onze contactgegevens.

15 oktober is het 61ste bestuur in functie toegetreden. Het dagelijks bestuur bestaat uit 5 personen, namelijk: Joost Jacobs (voorzitter), Aldwin Ransijn (Secretaris), Matthijs Paul (Penningmeester), Sander Bouwmans (Commissaris PR & Sponsoring), en Nanne van Mil (Politiek Commissaris). Zij stellen zich hieronder voor.

Het 61e bestuur der NSSR:

Hoi allemaal!

Ik ben Joost, vierdejaars (bachelor)student Nederlands Recht en al sinds mijn eerste jaar actief lid van Phocas. Naast (af en toe) roeien, fanatiek coachen en wat commissiewerk zette ik me vorig jaar in voor de Nijmeegse gezelligheidsverenigingen als penningmeester van het B.O.S..

Dit studiejaar wil ik als voorzitter van de NSSR er voor te zorgen dat studentensport overal in Nijmegen volop zichtbaar en beschikbaar is en de mogelijkheid heeft om te blijven groeien. Op die manier heeft iedereen de kans om te genieten van het gigantische aanbod aan sport wat we hier hebben. Of je nou één, vijf, of tien keer in de week wilt sporten!

Met sportieve groet,
Joost Jacobs – voorzitter NSSR 2018-2019

—–

Beste sportfanatiekelingen,

Mijn naam is Aldwin Ransijn en ben de Secretaris van het 61e bestuur der NSSR. Tevens ga ik komend studiejaar (hopelijk) afstuderen aan de ALO (Lerarenopleiding Lichamelijke Opvoeding).
Naast praatgraag, ben ik groot sportliefhebber en o.a. actief als squasher (bij SSV De Boosters) en voetballer/keeper (bij NSVV FC Kunde). Als toekomstig gymleraar wil ik mijn enthousiasme voor sport en bewegen overbrengen op zoveel mogelijk mensen en mijn passie hiervoor doorgeven. Ik kijk ernaar uit om deze ambitie ook uit te dragen namens de NSSR en de belangen van iedere (aanstaande) sportende student zo goed mogelijk te behartigen.
Ondanks het risico dat ik van bijna alle sportverenigingen lid wil gaan worden, kan ik tot slot niet wachten om als NSSR-bestuurder bij iedere SSV mee te gaan trainen!

Met sportieve groet,
Aldwin Ransijn – Secretaris NSSR 2018-2019

—–

Hoi allemaal!

Ik ben Matthijs Paul en ben de Penningmeester van het 61e bestuur der NSSR. Ik ben nu derdejaars geschiedenisstudent aan de RU en ben lid van de studentenkorfbalvereniging van Nijmegen: NSKV SkunK. In de drie jaar dat ik daar nu lid ben, heb ik commissiewerk gedaan en ben ik vorig jaar ook secretaris geweest. Ik heb altijd veel plezier gehad in het bestuurswerk wat ik gedaan heb, dus het leek mij een goed idee om een stapje verder te doen richting de NSSR.

Met sportieve groet,
Matthijs Paul – Penningmeester NSSR 2018-2019

—–

Hoi allemaal!

Ik ben Sander Bouwmans en ik ben de Commissaris PR & Sponsoring van het 61e bestuur der NSSR. Ik ben 21 jaar oud en ben momenteel bezig met mijn bachelor Bedrijfskunde en hoop deze dit jaar dan ook af te ronden. Ik heb al een divers scala van sporten achter mijn naam, maar ben enorm enthousiast om dit jaar nog meer sporten uit te proberen door met de verschillende SSV’s mee te trainen. Verder wil ik mijn affiniteit met sport graag uiten door middel van mijn functie, en hoop ik op deze manier zo veel mogelijk studenten in aanraking te laten komen met het rijke assortiment aan sport dat we in Nijmegen hebben.  Ik heb vooral veel zin in deze nieuwe uitdaging en kan niet wachten om mijn stempel te kunnen drukken dit jaar!

Met sportieve groet,
Sander Bouwmans – Commissaris PR & Sponsoring NSSR 2018-2019

—–

Hoi allemaal!

Ik ben Nanne van Mil, twintig jaar en ik bekleed vanaf september de functie van Politiek Commissaris. Geheel in lijn met mijn voorgangers studeer ik momenteel politicologie en hoop ik volgend jaar aan een premaster economie te beginnen. Net zoals ik het kiezen van een studie erg lastig vind, probeer ik graag allerlei verschillende sporten uit maar heb ik mij tot nu toe voornamelijk altijd gefocust op dansen en tennis! Ik vind het een eer om volgend jaar de sportbelangen te mogen vertegenwoordigen bij de USR, de HAN en de gemeente. Laat het me vooral weten als er nog specifieke dingen zijn die we voor jou of jouw sportvereniging kunnen betekenen!

Met sportieve groet,
Nanne van Mil – Politiek Commissaris NSSR 2018-2019