Dagelijks bestuur

De Nijmeegse Studenten Sport Raad is het koepelorgaan van zo’n 40 studentensportverenigingen. Het Dagelijks Bestuur van de NSSR zet zich elke dag in voor het bevorderen van de studentensport en behartigt de belangen van alle studenten met een sportabonnement bij het Radboud Sportcentrum. Naast een nauwe samenwerking met het Radboud Sportcentrum en alle SSV’s, organiseert de NSSR ook haar eigen evenementen en biedt zij ondersteuning aan alle studentsporters, bijvoorbeeld in de vorm van subsidies. Het NSSR-kantoor bevindt zich onder het Radboud Sportcentrum in kamer N -1.310. Heb je vragen of wil je meer weten over de studentensport in Nijmegen, kom een keer langs op ons kantoor of klik hier voor onze contactgegevens.

2 september is het 62ste bestuur in functie toegetreden. Het dagelijks bestuur bestaat uit 6 personen, namelijk:
Luuk Janssen (voorzitter)
Huub van Amerongen (Secretaris)
Jeanne Seesink (Penningmeester)
Nienke te Molder (Commissaris Sport)
Kelly Heidekamp (Commissaris PR & Sponsoring)
Lotte Dirchs (Politiek Commissaris). Zij stellen zich hieronder voor.

 

Het 62e bestuur der NSSR:

Hoi allemaal!

Ik ben Luuk Janssen, masterstudent Science, Management en Innovation aan de Radboud Universiteit.
Ik speel waterpolo bij Hydrofiel en af en toe sla ik eens een balletje bij squashvereniging De Boosters.
Afgelopen jaar heb ik het penningmeesterschap op me genomen bij Hydrofiel en dit jaar wil ik me
voor de algehele studentensport inzetten als voorzitter van de NSSR.
Als bestuur van de NSSR wil ik ervoor zorgen dat alle studenten ervan op de hoogte zijn wat
Nijmegen te bieden heeft voor hen wat betreft sport. Samen met de rest van mijn bestuursgenoten
streef ik ernaar om sport toegankelijk te maken voor iedereen! Mocht je vragen hebben over de
sportmogelijkheden, stel ze gerust!

Sportieve groetjes,
Luuk Janssen – Voorzitter NSSR 2019-2020

—–

Hallo allemaal,

Mijn naam is Huub van Amerongen, student scheikunde, en zal dit jaar de functie van secretaris
bekleden. Afgelopen jaar ben ik penningmeester geweest van S.S.V. De Boosters, dit beviel mij
eigenlijk zo goed dat ik ervoor gekozen heb het breder te trekken en mij voor alle sporten in te
zetten. Mocht je vragen hebben, stel ze dan gerust of kom langs op ons kantoor.

Sportieve groetjes,
Huub van Amerongen – Secretaris NSSR 2019-2020

—–

Hallo allemaal!

Mijn naam is Jeanne Seesink en dit jaar ben ik de penningmeester van de NSSR. Ik ben tevens bezig met het afronden van mijn bachelor culturele antropologie en ontwikkelingssociologie. Vorig jaar ben ik penningmeester geweest van N.S.P.V. Lasya en dit heb ik met veel plezier gedaan. Als penningmeester van de NSSR sta ik klaar voor al jullie financiële vragen!

Met sportieve groet,
Jeanne Seesink – Penningmeester NSSR 2019-2020

—–


Hoi allemaal!

Mijn naam is Nienke te Molder, ik ben tweeëntwintig jaar en ik zal dit jaar de functie van Commissaris Sport tot mij nemen. Ik ben tweedejaars Sportkunde student aan de HAN en ben fanatiek handbalster bij de studentenhandbalvereniging van Nijmegen; N.S.Z.V Ha-Stu!
Mijn vooropleiding en mijn huidige studie hebben beide een groot ding gemeen, namelijk: een sportopleiding. Ik vind het super leuk om samen met mensen te sporten of om mensen in beweging te krijgen. Door het volgen van deze studies heb ik ook al wat ervaring kunnen opdoen met het organiseren van sportdagen en/of toernooien. Ik hoop dan ook zoveel mogelijk studenten te zien op een van de sportdagen en/of toernooien die ik ga organiseren dit jaar voor jullie.
Zelf heb ik ook al meerdere sporten gedaan en sta ik altijd open om een nieuwe sport uit te proberen. Ik kijk er dan ook heel erg naar uit om bij iedere SSV mee te gaan sporten! Ook vind ik het leuk om naar (sport)evenementen te gaan en om sport te kijken en te volgen op tv en social media.
Ik heb super veel zin in dit jaar en ik hoop dat ik zoveel mogelijk studenten kan laten ervaren hoe leuk, gezond en gezellig (samen) sporten is. En dat ik mijn passie en energie voor sport met jullie kan delen en kan doorgeven.
Hopelijk tot bij een sportdag en/of toernooi!

Met sportieve groet,
Nienke te Molder – Commissaris Sport NSSR 2019-2020

—–

Hoi allemaal!

Ik ben Kelly Heidekamp en komend jaar mag ik de functie van Commissaris PR & Sponsoring vervullen. In juni 2019 ben ik afgestudeerd voor de opleiding Food & Business. Ik ben in september begonnen aan de pre-master Business Administration. Naast mijn studie doe ik veel aan turnen bij KUNST en geef ik turntrainingen. Vorig jaar heb ik de functie van voorzitter bij KUNST mogen vervullen. Het bestuursjaar was zo leuk dat ik nu bij de NSSR ook het bestuur ben ingegaan. Het komende jaar probeer ik mijn marketing skills in te kunnen zetten om de NSSR te promoten. Bij de NSSR wil ik me inzetten voor alle studenten sporters, zodat iedereen met net zoveel plezier kan sporten als ik altijd doe.

Met sportieve groet,
Kelly Heidekamp – Commissaris PR & Sponsoring NSSR 2019-2020

—–

 

Mijn naam is Lotte Dirchs en ik ben dit jaar de Politiek Commissaris van de NSSR. Ik ben momenteel bezig met mijn Bachelor International Business Communication.
Mijn hele leven al hou ik van sport en ben ik actief geweest binnen verschillende verenigingen. Ik kijk er ontzettend erg naar uit om mij dit jaar in te zetten voor
de sportende student binnen de USR, maar ook daarbuiten. Mochten jullie nog vragen of goede ideeën hebben laat het mij vooral weten!

Met sportieve groet,
Lotte Dirchs – Politiek Commissaris NSSR 2019-2020