Dagelijks bestuur

De Nijmeegse Studenten Sport Raad is het koepelorgaan van zo’n 37 studentensportverenigingen. Het Dagelijks Bestuur van de NSSR zet zich elke dag in voor het bevorderen van de studentensport en behartigt de belangen van alle studenten met een sportabonnement bij het Radboud Sportcentrum. Naast een nauwe samenwerking met het Radboud Sportcentrum en alle SSV’s, organiseert de NSSR ook haar eigen evenementen en biedt zij ondersteuning aan alle studentsporters, bijvoorbeeld in de vorm van subsidies. Het NSSR-kantoor bevindt zich onder het Radboud Sportcentrum in kamer N -1.310. Heb je vragen of wil je meer weten over de studentensport in Nijmegen, kom een keer langs op ons kantoor of klik hier voor onze contactgegevens.

 

7 september 2020 is het 63ste bestuur in functie toegetreden. Het dagelijks bestuur bestaat uit 6 personen, namelijk:
Joost Swaving (voorzitter)
Guido Silvis (Secretaris)
Daniek Regterschot (Penningmeester)
Jelte Schermer (Commissaris Sport)
Ilse van Oijen (Commissaris PR & Sponsoring)
Maaike Vink (Politiek Commissaris).

Zij stellen zich hieronder voor:

 

Het 63e bestuur der NSSR:

Hoi allemaal!
Mijn naam is Joost Swaving, ik ben 22 jaar en op dit moment volg ik de master Geneeskunde.
Tevens ben ik al 3 jaar op allerlei manieren actief bij de N.S.R.V. Phocas, waardoor ik een goed beeld
heb gekregen van de Nijmeegse studentensport. Als voorzitter van het 63e bestuur van de NSSR wil ik
de belangen van sportende studenten meer onder de aandacht brengen bij de Radboud Universiteit
en de HAN, om zo verenigingen en sporters te ondersteunen en vooruit te helpen en iedereen een
kans te geven lekker te gaan sporten!

Sportieve groetjes,
Joost Swaving – Voorzitter NSSR 2020-2021

—–

Hey iedereen!
Ik ben Guido Silvis (25) en ik ben masterstudent Corporate Finance & Control. Afgelopen jaren ben ik penningmeester en algemeen bestuurslid bij windsurfvereniging Aeolus geweest. Dit jaar wil ik als secretaris bij NSSR aan de slag gaan om de sportverenigingen meer met elkaar te betrekken om zo een hechtere sportcultuur in Nijmegen te krijgen. Hopelijk krijgen we zo alleen nog maar betere sportprestaties en behouden we onze naam als studenten sportstad!

Sportieve groetjes,
Guido Silvis – Secretaris NSSR 2020-2021

—–

Hoii allemaal!
Mijn naam is Daniek Regterschot, eenentwintig jaar en ik zal dit jaar de functie van penningmeester vervullen bij de NSSR. Ik heb afgelopen jaar mijn bachelor Rechtsgeleerdheid afgerond en oriënteer mij momenteel op een financieel ingerichte master. Voordat ik daar aan zal gaan beginnen, ga ik mij eerst een jaar inzetten voor de sportende Nijmeegse student.
Ik heb door de jaren heen al veel verschillende sporten beoefend, maar momenteel ben ik vooral bezig met fitness. Ik merk bij mezelf hoe belangrijk sport kan zijn. Daarom wil ik via de NSSR sport voor elke student zo toegankelijk mogelijk maken. Of je nou international bent, een beperking hebt of gewoon heel weinig tijd om te sporten, voor iedereen is wel iets te verzinnen!

Met sportieve groet,
Daniek Regterschot– Penningmeester NSSR 2020-2021

—–

Hallo luitjes!
Mijn naam is Jelte Schermer en sinds juli mag ik mijzelf een Bachelor of Science noemen na afronding van mijn opleiding Chemie aan de HAN. Wat komend jaar qua studie gaat gebeuren staat nog niet helemaal vast, waarschijnlijk ga ik een start maken aan de pre-master die nodig is voor het doorstromen in het Molecular Sciences master programma van de RU. Sinds oktober afgelopen jaar ben ik ook werkzaam geweest als de commissaris sport (of competitieleider zoals wij dat noemen) bij de badmintonners van N.S.B.C. Stuban in Nijmegen. Dit jaar zal ik mij gaan inzetten namens het 63e bestuur der NSSR, wederom als commissaris sport, en is mijn doel om het deelnemen aan de verschillende sportverenigingen en -programma’s voor de studenten in en rond Nijmegen zo toegankelijk mogelijk te maken. Ik kijk ontzettend uit naar het uitoefenen van mijn functie en maak graag kennis met jullie allemaal!

Met sportieve groet,
Jelte Schermer – Commissaris Sport NSSR 2020-2021

—–

Heyhey,
Ik ben Ilse van Oijen (21) en zit in mijn 3e jaar van de studie International Business Communication. Afgelopen jaar was ik de secretaris bij de paaldansvereniging N.S.P.V. Lasya. Dit is mij zo goed bevallen dat ik mezelf dit jaar graag in wil zetten voor alle sportende studenten in Nijmegen.
Dit jaar zal ik dan ook de functie Commissaris PR & Sponsoring vervullen in het 63ste bestuur der NSSR. Ik heb super veel zin in aankomend jaar en hoop de NSSR en haar SSV’s zo goed mogelijk te promoten zodat zoveel mogelijk mensen bereikt kunnen worden en sport in Nijmegen voor iedereen toegankelijk wordt!

Met sportieve groet,
Ilse van Oijen – Commissaris PR & Sponsoring NSSR 2020-2021

—–

Ik ben Maaike, 21 jaar, en ik studeer politicologie. Dit jaar ben ik de nieuwe politiek commissaris van de NSSR. Ik heb altijd gehockeyd en hoewel ik de afgelopen twee jaar een pauze heb genomen van het spelen, ben ik dit jaar weer begonnen. Ik heb altijd veel verschillende sporten leuk gevonden en kijk er naar uit om dit jaar nog veel meer nieuwe sporten te leren kennen. Als politiek commissaris ga ik mijn uiterste best doen om iedere sportende student zo goed mogelijk te vertegenwoordigen binnen de USR en hoop ik iedereen van een super sportjaar te kunnen verzekeren.

Met sportieve groet,
Maaike Vink – Politiek Commissaris NSSR 2020-2021