Dagelijks bestuur

De Nijmeegse Studenten Sport Raad is het koepelorgaan van zo’n 40 studentensportverenigingen. Het Dagelijks Bestuur van de NSSR zet zich elke dag in voor het bevorderen van de studentensport en behartigt de belangen van alle studenten met een sportabonnement bij het Radboud Sportcentrum. Naast een nauwe samenwerking met het Radboud Sportcentrum en alle SSV’s, organiseert de NSSR ook haar eigen evenementen en biedt zij ondersteuning aan alle studentsporters, bijvoorbeeld in de vorm van subsidies. Het NSSR-kantoor bevindt zich onder het Radboud Sportcentrum in kamer N -1.310. Heb je vragen of wil je meer weten over de studentensport in Nijmegen, kom een keer langs op ons kantoor of klik hier voor onze contactgegevens.

Door het terugtrekken van twee kandidaatsbestuursleden is het 61e bestuur nog niet in zijn geheel officieel in functie getreden, daarom spreken we op dit moment van het zogeheten ‘60,5e bestuur’. De voorzitter (Joost Jacobs) en Politiek Commissaris (Nanne van Mil) zijn officieel gewisseld en in functie. De overige functies worden officieel nog bezet door de nog niet gedechargeerde leden van het 60e bestuur (Veerle – secretaris; Joan – penningmeester; Denise – Commissaris PR & Sponsoring; Kim – Commissaris Sport). Matthijs Paul en Aldwin Ransijn zullen bij de volgende ALV officieel gechargeerd worden, maar samen met Joost en Nanne zijn zij al hard bezig voor de NSSR als 61e bestuur, dat hopelijk op korte termijn nog aangevuld wordt door een vijfde of zelfs zesde bestuurder. Zie ook onze vacatures. De eerste vier leden van het 61e bestuur stellen zich hieronder alvast voor.

Het 61e (kandidaats)bestuur der NSSR:

Hoi allemaal!

Ik ben Joost, derdejaars rechtenstudent en bovenal derdejaars Phocaan. Naast (heel af en toe) roeien, fanatiek coachen en wat commissiewerk zette ik me vorig jaar in voor de Nijmeegse gezelligheidsverenigingen als penningmeester van het B.O.S.. Dit studiejaar wil ik als voorzitter van de NSSR er voor te zorgen dat studentensport overal in Nijmegen volop zichtbaar is. Op die manier heeft iedereen de kans om te genieten van het gigantische aanbod aan sport wat we hier hebben. Of je nou één, vijf, of tien keer in de week wilt sporten!

Met sportieve groet,
Joost Jacobs – voorzitter NSSR 2018-2019

—–

Hoi allemaal!

Ik ben Nanne van Mil, twintig jaar en ik bekleed vanaf september de functie van Politiek Commissaris. Geheel in lijn met mijn voorgangers studeer ik momenteel politicologie en hoop ik volgend jaar aan een premaster economie te beginnen. Net zoals ik het kiezen van een studie erg lastig vind, probeer ik graag allerlei verschillende sporten uit maar heb ik mij tot nu toe voornamelijk altijd gefocust op dansen en tennis! Ik vind het een eer om volgend jaar de sportbelangen te mogen vertegenwoordigen bij de USR, de HAN en de gemeente. Laat het me vooral weten als er nog specifieke dingen zijn die we voor jou of jouw sportvereniging kunnen betekenen!

Met sportieve groet,
Nanne van Mil – Politiek Commissaris NSSR 2018-2019

—–

Hoi allemaal!

Ik ben Matthijs Paul en zal naar alle waarschijnlijkheid de nieuwe penningmeester worden in het 61e bestuur der NSSR. Ik ben nu derdejaars geschiedenisstudent aan de RU en ben lid van de studentenkorfbalvereniging van Nijmegen: NSKV SkunK. In de drie jaar dat ik daar nu lid ben, heb ik commissiewerk gedaan en ben ik vorig jaar ook secretaris geweest. Ik heb altijd veel plezier gehad in het bestuurswerk wat ik gedaan heb, dus het leek mij een goed idee om een stapje verder te doen richting de NSSR.

Met sportieve groet,
Matthijs Paul – Kandidaat-bestuurslid NSSR 2018-2019

—–

Beste sportfanatiekelingen,

Mijn naam is Aldwin Ransijn en ik zou Denise opvolgen als Commissaris PR & Sponsoring,  maar zal waarschijnlijk toe gaan treden als secretaris. Tevens ga ik komend studiejaar (hopelijk) afstuderen aan de ALO (Lerarenopleiding Lichamelijke Opvoeding).
Naast praatgraag, ben ik groot sportliefhebber en o.a. actief als squasher (bij SSV De Boosters) en voetballer/keeper (bij NSVV FC Kunde). Als toekomstig gymleraar wil ik mijn enthousiasme voor sport en bewegen overbrengen op zoveel mogelijk mensen en mijn passie hiervoor doorgeven. Ik kijk ernaar uit om deze ambitie ook uit te dragen namens de NSSR en de belangen van iedere (aanstaande) sportende student zo goed mogelijk te behartigen.
Ondanks het risico dat ik van bijna alle sportverenigingen lid wil gaan worden, kan ik tot slot niet wachten om als NSSR-bestuurder bij iedere SSV mee te gaan trainen!

Met sportieve groet,
Aldwin Ransijn – Kandidaat-bestuurslid NSSR 2018-2019