Dagelijks bestuur

Het nieuwe bestuur van de Nijmeegse Studenten Sport Raad (NSSR) is officieel in functie getreden. De NSSR zet zich in voor alle studenten met een sportkaart. We werken nauw samen met het Radboud Sportcentrum, we organiseren onze eigen toernooien en we ondersteunen alle studenten sportverenigingen. Wij zijn te vinden onder het Radboud Sportcentrum op kamer N -1.310. Heb je verdere vragen of wil je wat meer te weten komen, klik dan op het kopje contact op onze site voor onze gegevens.

 

Hier voor u, het 60e bestuur der NSSR:

 

v.l.n.r.: Ruben, Kim, Veerle, Joost, Joan, Denise

 

Beste Sportvrienden,

Ik ben Joost en mag mij dit jaar voorzitter van de Nijmeegse Studenten Sport Raad noemen. Sinds ik in 2012 in Nijmegen kwam studeren heb ik ontdekt dat (studenten)sportbestuur het mooiste is wat er bestaat. Via NSWV Mercurius, Studenten Wielersport Nederland en de Omloop der Zevenheuvelen ben ik bij de NSSR terecht gekomen. Ik kijk er naar uit dit jaar samen met mijn collega’s de Nijmeegse studentensport te laten floreren. Kunnen wij iets voor jouw vereniging of jou als sporter betekenen? Kom dan gerust eens langs op ons kantoor, of stuur me een mailtje naar voorzitter@nssr.nl. We beantwoorden graag al je vragen!

Met sportieve groet,

Joost van Wijngaarden
Voorzitter NSSR 2017-2018

 

Hi,

Ik ben Veerle de secretaris van dit bestuur van de NSSR. Momenteel studeer ik bio-informatica en doe ik een pre-master in data science. Daarnaast sport ik natuurlijk ook. Zo ben ik actief bij de paaldansvereniging Lasya waar ik vorig jaar de functie van voorzitter had. Naast paaldansen doe ik aan dansen, aerial -silks en -hoop. Als secretaris is het mijn taak om jullie zo goed mogelijk de weg te wijzen binnen de NSSR en haar externe partijen. Mocht je vragen hebben en niet weten waar je terecht kan mag je ze altijd aan mij stellen (secretaris@nssr.nl). Daarnaast ben ik natuurlijk verantwoordelijk voor de mail, notulen, planning en contact van de NSSR.

Met sportieve groet,

Veerle van Winden
Secretaris NSSR 2017-2018

 

Hallo iedereen!

Mijn naam is Joan Dao en dit jaar heb ik de eer gekregen om mijzelf de penningmeester van de NSSR te mogen noemen. Ik studeer Tandheelkunde aan de RU en ga dit jaar mijn bachelor hiervoor afronden. Daarnaast vind ik het geweldig om allerlei sporten uit te proberen, dus naar het meetrainen met elke vereniging kijk ik vol verwachting uit! Via NSJV Fudoshin ben ik in dit studentensportwereldje terecht gekomen, en inmiddels is mijn liefde voor studentensport zo gegroeid dat op regelmatige basis judo, paaldans en stijldans. Mijzelf kennende ben ik erg benieuwd naar wat er zich dit jaar aan het rijtje gaat toevoegen. Naast alle sportgerelateerde activiteiten, ben ik er natuurlijk ook voor al jullie financiële en bestuurlijke vragen. Een e-mail naar me sturen kan op penningmeester@nssr.nl. Ook ben je van harte welkom om een keer ons kantoor binnen te stappen en een gesprekje aan te knopen.

Met sportieve groet,
Joan Dao
Penningmeester NSSR 2017-2018

 

Hoi allemaal,

Ik ben Kim, 20 jaar en studeer sportkunde (sport en bewegingseducatie) aan de hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Dit jaar mag ik mij commissaris sport van de NSSR noemen, waarbij de mooiste sportevenementen georganiseerd worden. Met de liefde voor sport en natuurlijk turnen ben ik erg benieuwd naar alle verenigingen. Dit jaar ga ik mijn best doen om er samen met het bestuur een sportief en mooi jaar van te maken!

Met sportieve groet,

Kim de Wit
Commissaris Sport NSSR 2017-2018

 

Lieve allemaal,

Ik ben Denise, 22 jaar en ik mag mezelf dit jaar de Commissaris PR & Sponsoring van de NSSR noemen. Ik heb afgelopen jaar mijn bachelor CIW gehaald en ga dit jaar beginnen aan de premaster Communicatiewetenschap. Ik speel al 15 jaar badminton, maar ik heb ook heel veel zin om kennis te maken met alle andere sporten. Verder houd ik veel van lekker eten, series kijken en dromen dat ik later proftennisster word. Ik hoop dat jullie vaak langskomen bij ons op kantoor om gezellig een praatje te maken! Vergeet ons niet te liken op Facebook en te volgen op Instagram!

Sportieve groetjes,

Denise Hall
Commissaris PR & Sponsoring NSSR 2017-2018

 

Hallo!

Ik ben Ruben Meijerink, aankomend jaar 3e jaars politicologie en geheel in die lijn volgend jaar politiek commissaris van de NSSR. In mijn vrije tijd doe ik aan wielrennen bij NSWV Mercurius en probeer daarnaast van allerlei sporten uit. Ik heb ontzettend veel zin in het aankomende bestuursjaar bij de NSSR en mijn taken als PoCo, waarbij ik alle belangen van sportverenigingen en andere sporters vertegenwoordig bij de RU (via de USR), de HAN en de gemeente. Ik hoop jullie allemaal een keer te zien, danwel op kantoor, danwel op het sportcentrum.

Sportieve groet,

Ruben Meijerink
Politiek Commissaris NSSR 2017-2018