De elfstedentocht!

Geplaatst op: 17 maart 2021 | Categorie: Algemeen Evenementen

NSSR presents: Elfstedentocht

Zoals jullie ongetwijfeld weten komt de RAGweek weer met rappe schreden dichterbij. Ook dit jaar zet de NSSR weer een leuke activiteit op om haar steentje bij te dragen, ditmaal in samenwerking met NSSV FEL en Bfrisbee2’s, respectievelijk de survival en frisbee verenigingen. Samen presenteren wij de Elfstedentocht, maar dan in lentesferen! Dit jaar was er net niet genoeg vrieskou om de rivieren en meren klaar te krijgen, dus dit jaar doen we hem op het land.

Tijdens de Elfstedentocht zal in kleine groepjes van 4 een route rond de Radboud sportcampus worden afgelegd. Op deze route zullen zaterdag 10 april vanaf 14:00 uur staan 11 leuke sport/spel activiteiten opgesteld waarop highscores neergezet worden en natuurlijk stempels mee verzameld worden. Voor de beste prestaties worden coole prijsjes uitgereikt!

Hoe ziet de dag eruit?

13:50 Inloop 

14:00 Welkom

14:10 Aanvang evenement

15:10 Pauze

16:15 Afsluiting

Aanmeldingen & Tickets

Aanmelden voor de Elfstedentocht geschied in groepjes van 4 via deze link. Mochten er toch weer verzwarende omstandigheden optreden kan het zijn dat de groepjes in duo’s opgedeeld moeten worden.

Aangezien wij natuurlijk geld aan het inzamelen zijn voor het goeie doel met deze activiteit, zijn we niet heel kieskeurig hoe we aan dit geld komen. Kortgezegd, we zijn bij de tocht best bereid om voor iets extra’s een oogje dicht te knijpen zodat je wat voordelen kan krijgen om een betere kans te maken op die leuke prijsjes. Hieronder hebben even de opties voor jullie uitgestald.

Paketten: Kosten:
Deelname €2,-
Deelname + 3 cheats €3,25
Deelname + 5 cheats €3,75
Deelname + 7 cheats €4,-

 

De goede doelen

Dit jaar zetten wij ons in voor de volgende 2 goede doelen: Right to Play en Stichting De hond kan de was doen.

Right to Play is een internationale organisatie die spelen inzet om het leven van kinderen te verbeteren. De organisatie is actief in 15 landen in Afrika, Azië en het Midden-Oosten. In deze landen hebben kinderen vaak te maken met geweld, uitbuiting en armoede. Met unieke speelprogramma’s draagt de organisatie bij aan de gezonde ontwikkeling van kinderen. Wekelijks bereikt Right To Play 2,3 miljoen kinderen in de leeftijd van 4-18 jaar.

De hond kan de was doen werft fondsen voor de opleiding van hulphonden of assistentiehonden in de thuissituatie. Zo’n opleiding is kostbaar en in veel gevallen niet voor de betrokkene op te brengen. De opleiding van een assistentiehond vindt plaats door erkende en gekwalificeerde scholen. In de opleiding krijgen zowel de hond als zijn ‘baas’ training. Daarom noemen we het teamtrainingen. De training in de thuissituatie zorgt ervoor dat de assistentiehond meteen hulp op maat leert bieden. Het baasje leert tegelijkertijd door het trainingsprogramma zijn eigen zelfredzaamheid te vergroten.