#eenkleingebaar

Geplaatst op: 19 januari 2021 | Categorie: Algemeen

Op het moment voelen veel jongeren zich eenzaam. Steun elkaar met #eenkleingebaar!

 

Helaas mogen we de komende tijd nog niet samen sporten zoals gewoonlijk, nu de lockdown verlengd is. Juist in deze tijden is het belangrijk om aan elkaar te blijven denken en soms net een beetje extra te doen voor je sportmaatjes, teamgenoten en andere vrienden. Door het weinige sociale contact in deze tijden staat voor veel studenten de mentale gezondheid onder druk. Laten wij in deze lastige periode extra op elkaar letten en elkaar een hart onder de riem steken!

 

In samenwerking met SSN en de rijksoverheid zijn wij deze campagne gestart om ons in te zetten tegen eenzaamheid onder de sportende student in deze lastige tijden.

 

Willen jullie samen met ons vechten tegen eenzaamheid onder jongeren, deel dan de campagne op jouw eigen social media! Laat zien wat jij in deze tijden doet voor de mensen om je heen met de #eenkleingebaar en tag @studentensportnederland @rijksoverheid @nssrofficial zodat jij weer anderen kan inspireren!