Racket Sports Clinic Day

Geplaatst op: 24 juni 2020 | Categorie: Geen categorie

Op zaterdag 4 juli organiseert de NSSR een Racket Sports Clinic Day. Op deze dag kun je vier verschillende racketsporten proberen door middel van een clinic die gegeven wordt. De racketsporten zijn:

  • Beachtennis
  • Tennis
  • Crossminton
  • Tafeltennis

Heb je altijd al een keer deze sporten willen proberen, of heb je gewoon zin om een dagje weer lekker te sporten? Geef je dan snel op. De clinics worden gegeven op zaterdag 4 juli van 11:00 – 15:00 uur op het Radboud Sportcentrum. Je geeft je op voor alle vier de clinics. Dat betekent dat je op één dag al deze racketsporten kan proberen! De kosten voor de Racket Sports Clinic day bedragen €2,50 per persoon en gaan volledig naar de crowdfunding van het GNSK. Wil je meer informatie over de crowdfunding kijk dan hier. We proberen zo veel mogelijk geld op te halen voor de crowdfunding, dus alle donaties die binnen komen door middel van de Racket Sports Clinic day verdubbelt de NSSR*!

De Racket Sports Clinic Day houdt zich aan alle regels van het RIVM en de Raboud Universiteit. Wanneer je je inschrijft gaan wij er ook vanuit dat een ieder zich ook netjes aan de regels houdt en wanneer men klachten heeft ook niet naar de dag toe komt.

Enthousiast geworden? Schrijf je dan nu snel in! Je schrijft je individueel in. Wanneer je graag met iemand samen de clinics wil volgen geef dit dan aan in het opmerkingen veld. De Clinic day is alleen toegankelijk voor mensen met een sportkaart bij het RSC. Inschrijven kan tot donderdag 2 juli 23:59.

 

*Tot een maximum van €500,-.