#TEAMNIJMEGEN sportsokken

Geplaatst op: 19 juni 2020 | Categorie: Geen categorie

Een unieke kans doet zich voor. We hebben namelijk tijdelijk #TEAMNIJMEGEN sportsokken te koop!

Afgelopen jaar heeft het Groots Nederlands Studenten Kampioenschap (GNSK) niet kunnen plaatsvinden. Vele Universitaire sportcentra hebben ook door de corona-crisis veel moeten lijden. Hierdoor staat het GNSK van 2021 ook nog op losse voeten. Het zou natuurlijk heel leuk zijn als het GNSK 2021 wel door zou kunnen gaan, maar hiervoor hebben we jou hulp nodig! Namens Studenten Sport Nederland (SSN) is er een crowdfunding begonnen om het GNSK 2021 toch mogelijk te maken. Hiervoor verkopen wij nu tijdelijk de enige echte #TEAMNIJMEGEN sportsokken

 

De sokken kosten €15,- per paar. Hiervan zijn €6,- kosten voor de sokken en gaat er €9,- direct naar de crowdfunding! Wil jij door Nijmegen paraderen met deze mooie sokken en wil je bij het GNSK niet de enige zijn die niet in deze sokken loopt? Bestel ze dan nu!

De levertijd van de sokken in ongeveer 2 maanden. Indien u woonachtig bent in Nijmegen worden de sokken thuisbezorgd. Wanneer u buiten Nijmegen woont dient u de sokken op te halen op het NSSR kantoor (Heyendaalseweg 141 – Kamer N-1.310).

Socks
Bezig met versturen

Indien u meerdere sokken tegelijk wil bestellen, neem dan contact op met de commissaris Pr&Sponsoring NSSR via pr@nssr.nl.