Mega maandag: De sportprestaties van week 11

Geplaatst op: 9 maart 2020 | Categorie: Geen categorie

Deze week in de mega maandag de sportprestaties van Lacustris en van Lasya!

 

Op 29 februari is Lacustris afgereisd naar het schaatsparadijs Thialf in Heerenveen. Hier deden zij mee aan het SoftELS IUT, een inter-universitaire schaatswedstrijd. Thialf is voor topschaatsers het belangrijkste schaatsstadion van Nederland en hier worden ook veel europese- en wereldkampioenschappen gehouden. De wedstrijd was erg gezellig, maar toch ook wel spannend, waarin maar liefst 16 persoonlijke records zijn gereden door de Lacustrianen. Daarnaast waren er ook een aantal podium plekken. Paula Teeuwen werd 1e bij de Dames C, Jesse van Son werd 2e bij de Heren B en Ole ten Hove werd 2e bij de Heren A!  Deze wedstrijd was een geweldige afsluiting van het schaatsseizoen.

image.png

Zondag (03-08) is Lasya met een kleine groep afgereisd naar het zuiden van het land voor de Pole Passion Competitie. Onze leden hebben prachtige acts laten zien en sommige zijn zelfs in de prijzen gevallen!
Jeanne: 1ste Amateur
Lotte: 3de Amateur
Anouk & Minou 2de Duo
Jeanne: heeft eens laten zien wat voor een gepassioneerde danseres ze is. Met haar prachtige choreografie wist ze het publiek en de jury sprakeloos te maken. Lotte gooide het met haar act over een hele andere boeg. Met haar heupen en vlotte burlesque nummer liet ze de hele zaal mee bewegen. En tot slot vertoonden Anouk en Minou een prachtig schaduwspel met hun duo act. Wij zijn super trots op de leden die meededen aan deze competitie en hopen snel meer van ze te zien!