Dodgeball toernooi

Geplaatst op: 13 januari 2020 | Categorie: Geen categorie

LET OP: De inschrijvingen zitten vol! Het is nog wel mogelijk om je in te schrijven voor de reservelijst indien een andere groep zich afmeld, heb je nog steeds de kans mee te kunnen doen. 

Op maandag 17 februari vind het Dodgeball toernooi weer plaats. Op deze avond kan je samen met je team, bestaande uit 5 -8 personen, strijden in verschillende Dodgeball varianten voor de winst. De kosten voor dit tornooi zijn €2,- per persoon. Alle opbrengsten gaan naar de RAGweek. Wil je meer informatie over het goede doel van de RAGweek? Die kun je hier vinden. Wil je dit goede doel nog meer sponsoren? Dat kan! Via deze link kun je een open donatie doen aan de RAGweek.

 

Ontwijk jij alle ballen? Schrijf je dan snel in!

 

Bij het inschrijven voor het Dodgeball toernooi ga je ermee akkoord dat meedoen geheel op eigen risico is. Bij meedoen aan het toernooi ga je er ook mee akkoord dat er foto’s gemaakt kunnen worden die gebruikt worden voor sociale media en doorgespeeld kunnen worden naar derden.

LET OP: De uiterlijke inschrijf en uitschrijf datum is donderdag 13 februari. Uitschrijven na deze datum betekent dat je nog steeds betalingsplichtig bent. Uitschrijven kan door een mailtje te sturen naar pr@nssr.nl en/of sport@nssr.nl. 

 

Wil je op de hoogte blijven van dit toernooi? Kijk op Facebook bij het evenement.