Mega maandag: de sportprestaties van week 39

Geplaatst op: 23 september 2019 | Categorie: Geen categorie

Afgelopen weekend heeft Trion zijn jaarlijkse triathlon georganiseerd. Lees in de mega maandag van week 39 hoe dit was!

Trion

Ons competitieseizoen mag dan wel over zijn, stilzitten doen we nog niet! Afgelopen weekend stond de jaarlijkse TRION TRIATHLON weer op het programma! Zowel doorgewinterde triathleten als debutanten stonden weer aan de start. En goed om te vermelden: iedereen heeft ook de finish weer gehaald!

Bij de mannen ging Trionner Alex ‘The Beast’ Brennecke er met de winst vandoor. Het podium werd compleet gemaakt door Dave en Tijmen. Bij de dames stonden Trions eredivisiemeiden Manon en Dieuwertje op plek 1 en 3. Danique Ploegmakers had de tweede plek gewonnen. Geen Trionners aan top van het teamklassement: daar waren het Hester, Martijn en Sebastiaan van NSAV ’t Haasje die iedereen achter zich lieten.

Speciale vermelding verdienen zeker ook onderstaande heren, die het fietsparcours op de stadsfiets hebben afgelegd!

Niet alleen in Nijmegen stonden Trionners aan de start: Bij de triathlon in Zwolle legde Geke beslag op de derde plek. Een dag later in Alphen aan de Rijn was Marleen oppermachtig en won ze de kwart afstand. Een leuk interview met Marleen vind je hier: https://www.youtube.com/watch?v=-9ufwo_wxeA