NSSR Stick Series

Geplaatst op: 2 mei 2019 | Categorie: Geen categorie

Wegens te weinig aanmeldingen is het NSSR Stick Series helaas afgelast

 

Na een succesvol Rackettoernooi waarbij sporten met een racket gespeeld werden, is het nu voor de Stick Series! Dit toernooi zal volledig draaien om sporten die gespeeld worden met een stick. Op maandag 27 mei zal de Stick Series plaatsvinden op het RSC. Vanaf 19:30 word je verwacht en het toernooi zal rond 23:00 klaar zijn.

Samen met je team van 5 tot 8 personen strijd je in allerlei verschillende sporten tegen andere teams. Kan jouw team het best overweg met sticks? Hier kom je tijdens de Stick Series achter wanneer je andere teams uitdaagt in bijvoorbeeld hockey, lacrosse, floorball en softbal!

Geef je dus snel op via onderstaand formulier en dan zien we jullie op 27 mei! Inschrijven is volledig gratis.