Terugblik Sportsnight 2019

Geplaatst op: 24 april 2019 | Categorie: Geen categorie

Het is woensdag 27 maart. Het is compleet donker op het Radboud Sportcentrum, behalve in de sporthallen en multizalen. Hier worden verschillende sportonderdelen verlicht door middel van blacklights. Dit kan maar een ding betekenen: De Sportsnight 2019 is van start!

 

16 teams deden dit jaar mee met de Sportsnight. Meer dan 100 mensen hebben zich van 22:00 tot 02:00 kunnen vermaken met verschillende sporten die gespeeld werden in blacklight. Zo werd er gelasergamed in de sporthal vol met obstakels en werd er geschermd met lichtgevende zwaarden. Ook werden er frisbees gegooid en gevangen in het donker en werden verschillende paaldanstrucjes geoefend. Het raken van de korven tijdens korfbal bleek in het donker toch iets moeilijker, en tegelijkertijd werden de roeiers bij de ergometers naar de eindstreep geschreeuwd. Verder werden er spannende potjes Mario Kart gespeeld, gingen de knotsballen de hele zaal door, en werd een leuk judospel gehouden in de Dojo. Kortom, een enorm aanbod van leuke sporten!

 

De 16 teams gingen vol enthousiasme de strijd aan met elkaar om zo die felbegeerde winnaarstitel en prijs in de wacht te slepen. Uiteindelijk wist het team ‘Hard en Nat in het donker’ er met de winst vandoor te gaan en wonnen zij een gratis ronde lasergamen bij Laserquest Nijmegen.

 

Wij kijken terug op een geslaagde Sportsnight en hopen dat jullie het allemaal naar je zin gehad hebben. Je kunt de foto’s vinden op de NSSR Facebook

 

Speciale bedankjes:

  • Rein Wieringa voor het nemen van foto’s
  • Laserquest Nijmegen voor het sponsoren van de prijs
  • Veluwe Actief & Nijmegen Actief voor het lenen van de spullen voor het lasergamen. Zeker een aanrader om een kijkje te nemen op hun Facebook en website!