Mega Maandag: de sportprestaties van week 14

Geplaatst op: 8 april 2019 | Categorie: Geen categorie

NSSV Don Quichote is afgelopen weekend wederom in de prijzen gevallen. Don Quichote reisde afgelopen weekend af naar het Domtoernooi en wisten meerdere medailles mee naar Nijmegen te nemen. Lees erover in de nieuwe Mega Maandag!

 

NSSV Don Quichote

Meerdere successen op het Domtoernooi voor Don Quichote.

Afgelopen weekend reisden een hoop Don Quichotters naar Utrecht om deel te nemen aan het Domtoernooi. Hier heeft Don Quichote vier medailles gewonnen! Op zaterdag vond het equipetoernooi plaats. Thomas en Tim vormden een gemengd team samen met één schermster uit Arnhem en een schermer uit Utrecht. Zij zijn tweede geworden. Ook twee degenteams kwamen in actie zij werden uiteindelijk 5de en 7de.

 

Op zondag wonnen Ellen Obster, Nico Speelman (vrijwilliger van het jaar met het sportgala), en Béla Roesink de medailles. Ellen won zilver bij de dames degen. Nico en Béla wonnen brons bij de heren sabel. Thomas Nijssen, Tim Vriens en Nienke Flipsen hadden alle drie een top 16 finish bij de heren en dames sabel. Nick Caris had bij de heren sabel een top 32 finish. Nienke Flipse Bij de dames floret had Ashley een top 8 finish.