Mega Maandag: de sportprestaties van week 13

Geplaatst op: 2 april 2019 | Categorie: Geen categorie

In de Mega Maandag deze week is er weer zonnig nieuws. NSKV SkunK Heeft hun laatste speelweek in de zaal gespeeld en ook nog eens met succes! Daarnaast is NSTV KUNST afgereisd naar Enschede en hebben daar weer een aantal medailles mee naar Nijmegen kunnen nemen! Lees erover in de nieuwe Mega Maandag!

 

NSKV SkunK

Afgelopen weekend speelde onze studentenkorfbalvereniging SkunK hun laatste wedstrijden in de zaal van seizoen 2018-2019. SkunK 1 speelde tegen Olympus 1. Olympus startte goed, maar uiteindelijk pakte SkunK 1 de overhand en wonnen met 20-14. SkunK 2 heeft ook gewonnen tegen DVO 9 met 12-9. Al met al is dit een goed eind van het zaalseizoen. Vanaf vandaag gaan ze zich voorbereiden op het buitenseizoen.

 

NSTV KUNST

KUNST zorgde voor een paarse invasie in Enschede tijdens de derde turnwedstrijd van het seizoen. Op deze NSTC kwamen 20 KUNSTenaren in actie. Zowel mannen als vrouwen deden mee, in verschillende niveaus. Uiteindelijk namen we vier medailles mee naar huis. Na het eten volgde een feest compleet in de stijl van de Gouden Eeuw en lieten we zien dat we naast turnen ook heel goed kunnen feesten! Het was een geslaagde dag.