Inschrijven Campusrun 2019

Geplaatst op: 2 april 2019 | Categorie: Geen categorie

In combinatie met NSAV ’t Haasje en Studentenpartij asap organiseert de NSSR dit jaar weer de Campusrun. De start van de Campusrun is op het Erasmusplein en gedurende de wedstrijd loop je ongeveer 4 kilometer over verschillende plekken van de campus. Dit jaar zijn er een aantal wijzigingen plaatsgevonden. Anders dan voorgaande jaren vindt de Campusrun dit jaar in het voorjaar plaats, namelijk op woensdag 17 april. Op deze manier is de Campusrun dé manier om te oefenen voor de Batavierenrace, en dus de perfecte voorbereiding. Daarnaast begint de Campusrun dit jaar om 19:00 uur en kun je lekker in het avondzonnetje lopen. Ten slotte is er dit jaar, naast het studieverenigingenklassement, ook een optioneel klassement voor eigen teams. Wanneer je met je vrienden, dispuut of vereniging dezelfde teamnaam opgeeft, kun je ook voor dit klassement lopen. Let hierbij bij de inschrijving wel op de spelling. Dit kan natuurlijk in combinatie met het studieverenigingenklassement.

Inschrijfkosten voor de Campusrun bedragen €4,- (inclusief een consumptie). Na de inschrijving ontvang je een mailtje met daarin een betaallink. Om je inschrijving te voltooien, dien je deze betaallink te voldoen. Zonder betaling is deelname niet mogelijk. De inschrijvingen zijn gesloten. Voor €5,- is het mogelijk om je nog na in te schrijven tussen 18:15 en 18:40 op het Erasmusplein

Regels teamklassementen:

– Tijden van beste twee mannen en beste twee vrouwen worden opgeteld.
– Deelnemers naast deze vier leveren één bonusseconde (aftrek) op.
– Indien er geen twee vrouwen meedoen van het beste klassement, worden de tijden van de op twee en eventueel drie na beste mannen gepakt en vermenigvuldigd met 1,4x gebruikt.
– Indien een team uit minder dan vier deelnemers bestaat doet deze niet mee aan het klassement.