Mega Maandag: de sportprestaties van week 12

Geplaatst op: 25 maart 2019 | Categorie: Geen categorie

Deze week staan de prestaties van de BFrisBee2’s en NSSV Don Quichote in de Mega Maandag. De BFrisBee2’s hebben afgelopen de start van het buitenseizoen gehad, en kwam Don Quichote in actie tijdens de Bosch Open.

 

BFrisBee2’s

Het is goed om weer buiten te zijn voor de eerste dag van het buitenseizoen! Op de foto is het eerste open team, nadat zij al hun wedstrijden wonnen met 9 man! Hierdoor wisten ze promotie naar divisie 2 te behalen.

Nog meer kudo’s naar het tweede open team die hun laatste wedstrijd wisten te winnen met slechts 6 spelers op het veld!

Een geslaagde seizoensstart dus!

 

NSSV Don Quichote

Afgelopen zaterdag kwamen de schermers van NSSV Don Quichote op de sabel en degen in actie tijdens de Bosch Open in Den Bosch. En met succes! Ellen Obster schreef het toernooi bij de senioren dames degen op haar naam. In de voorronde verloor zij geen enkele partij en stond zij als eerste gerankt voor de eliminaties. Ellen zette hier haar winning streak door en won in de finale met 15-8 van Linda Jans (Schermclub Den Bosch). Naast de overwinning van Ellen behaalde de schermers nog drie Top 16 noteringen, twee top 32 notering en één top 64.