Mega Maandag: de sportprestaties van week 11

Geplaatst op: 18 maart 2019 | Categorie: Geen categorie

Dit is alweer week 12. Dat betekent dat je de in de Mega Maandag van week 11 kunt lezen hoe de bikkels van NSTV Trion het gedaan hebben tijdens de run bike run-series van afgelopen weekend.

NSTV Trion

Trion in de top 5 in nationale Run bike run-series.
De eerste wedstrijd van de run bike run-series is afgelopen zondag geweest. Aan deze nationale competitie doen traditiegetrouw de beste duatleten en triatleten uit Nederland mee, en uiteraard waren ook de dames van NSTV Trion hier van de partij!
Het deels onverharde loopparcours bleek volledig onverhard te zijn, dus de dames zaten volledig onder de modder na het eerste looponderdeel. Tijdens het fietsen werd een bochtig parcours afgelegd waarbij er 180 graden-keerpunten en drempels met kasseien te over waren. Tijdens het fietsgeweld hielden onze dames zich goed staande, en ook de laatste 2,5 km hardlopen verging ze goed.
Dit resulteerde uiteindelijk in een 5e plek in het overall klassement.
Omdat er van Trion geen mannenteam meedoet met de run bike run-series is een aantal mannen gestart voor andere teams. Uiteraard stonden de overige Trionners aan de start van de Stevensloop, waarbij Wan Ying weer voor een clean sweep ging door alle drie de afstanden te lopen.