Mega Maandag: de sportprestaties van week 9

Geplaatst op: 6 maart 2019 | Categorie: Geen categorie

Afgelopen weekend hebben de heren van de Radboud Rangers niet stilgezeten. zij deden mee aan het Nederlands Kampioenschap Baseball5 en vielen zelfs in de prijzen. Verder werd ook het NSK indoor gehouden waarbij ’t Haasje zich laten zien heeft. Lees over hun prestaties in de nieuwe Mega Maandag!

 

NSSHV Radboud Rangers

Op zondag 24 februari werd het Nederlands Kampioenschap Baseball5 gehouden in Utrecht. Een aantal heren van de Radboud Rangers zijn afgereisd naar deze sporthal om mee te strijden om de felbegeerde kampioenstitel. De eerste wedstrijd werd gewonnen, de tweede wedstrijd werd gewonnen, de derde wedstrijd werd gewonnen en zowaar waren de heren in de halve finale beland! Door een suffende scheidsrechter werd er een inning teveel gespeeld en verloren de heren in de laatste inning helaas van de Bedrocks. Na nog een spannende wedstrijd om de derde plaats werd duidelijk: de heren van de Radboud Rangers hebben een bronzen medaille gewonnen op het Nederlands Kampioenschap Baseball5! Zoals de commentator terecht zei: “Groot feest in Nijmegen en omstreken!”.

 

 

NSAV ’t Haasje

Afgelopen weekend vond in Apeldoorn het enige echte NSK indoor plaats. Hier kwamen maar liefst 22 haasjes in actie. Er werd door iedereen ontzettend ver/hoog gesprongen, hardgelopen en fanatiek gestoten. Aan het eind van de dag waren er dan ook drie medailles behaald, waarvan Daan de Grauw een gouden medaille bij hink-stap-sprong had veroverd! Op het onderdeel 60m horden behaalde Vera Feitsma de zilveren medaille en het 4x400m vrouwen team behaalde ook een gouden medaille! Daarnaast waren er nog verschillende clubrecords en persoonlijke records gelopen. Op het verliezen van onze vlag na, was het dus een heel geslaagd NSK indoor!