Terugblik Back to School Dodgeball Tournament

Geplaatst op: 1 maart 2019 | Categorie: Geen categorie

26 febuari, NSSR Back to School Dodgeball Tournament

We herinneren het ons allemaal nog. De blijdschap die we ervoeren wanneer we tijdens de gymles op de basisschool te horen kregen dat we mochten gaan trefballen. Afgelopen dinsdag konden bijna 100 mensen deze blijdschap opnieuw ervaren tijdens het NSSR Back to School Dodgeball Tournament.

In de hallen van het Radboud Sportcentrum kwamen 18 teams bijeen – klaar om zich een avondje kinderlijk te vermaken. Om te voorkomen dat teams vroegtijdig zouden kampen met blessures, werd door Annemieke een warming-up verzorgd. Alle teams deden vrolijk mee tijdens het Bewegen Op Muziek en waren hierna helemaal klaar om met het trefbaltoernooi te beginnen.

Na de warming-up ging het toernooi dan eindelijk van start en konden de teams beginnen met de verschillende trefbalspellen. De heel fanatieke teams namen het tegen elkaar op in vakkentrefbal, lange en grote mattentrefbal, indianentrefbal en bunkertrefbal. Het toernooi werd afgesloten met een finalespel waarbij er 45 tegen 45 getrefbald werd op een groot veld.

Hierop volgend vond de prijsuitreiking plaats waarbij de teams in spanning afwachtten wie er gewonnen had. Uiteindelijk waren het de ‘Canissanova’s’ die zich konden kronen als NSSR Trefbalkampioenen 2019.

We kunnen terugkijken op een geslaagd trefbaltoernooi en zijn blij dat alle teams zo fanatiek meededen. Hier bovenop zijn we, met aan dank aan jullie, erin geslaagd om €180,- in te zamelen voor de RAGweek! Wij hopen jullie volgend jaar opnieuw terug te zien bij het trefbaltoernooi!

~ Het bestuur van de NSSR en de activiteitencommissie