Mega Maandag: de sportprestaties van week 2

Geplaatst op: 14 januari 2019 | Categorie: Geen categorie

Afgelopen weekend is Trion naar Egmond afgereisd voor hun bikkelweekend. Lees hieronder hoe zij zich op dit weekend afgemat hebben.

Traditiegetrouw was dit jaar weer een grote delegatie Trionauten naar Egmond afgereisd. Op zaterdag stond er voor de fietsers een strandrace van 38 kilometer op het programma. Op de mountainbike werd, onder het genot van een straffe wind, over het strand van Egmond naar de pier bij IJmuiden gefietst, en uiteraard weer terug. Of dat nog niet genoeg was, stond op zondag voor sommigen een 10 kilometer op de planning, maar de meesten gingen toch voor de halve marathon. De wind van zaterdag was nog niet gaan liggen helaas. Nadat de eerste zeven kilometers over het strand erop zaten, vervolgden de lopers hun weg de glooiende duinen in, om te eindigen met een paar kilometer volle bak tegenwind. Hoewel de benen bij de finish behoorlijk leeg waren, gingen ’s avonds tijdens het blarenbal de voetjes weer van de vloer. Een geslaagd weekend voor Trion dus!