Mega Maandag: de sportprestaties van week 1

Geplaatst op: 7 januari 2019 | Categorie: Geen categorie

De eerste prijzen van het jaar zijn alweer bemachtigd door NSTTV Akris. Ze zijn het afgelopen weekend het nieuwe jaar goed begonnen tijdens de Gelderse Tafeltenniskampioenschappen. Lees hieronder hun succesverhaal.

Na een korte stop van tafeltennis start het nieuwe seizoen weer met de Gelderse kampioenschappen. Waar we vorig jaar er met 1 troostprijs vandoor zijn gegaan, is het dit jaar veel beter vergaan. Zo hebben twee Akrissers het toernooi gewonnen in hun klasse. Jasper Wijnen heeft met goed spel, een zenuwslopende finale gespeeld. Hij kwam nog met 2-0 in games achter, maar wist zijn tegenstander gek te maken en won uiteindelijk  nog met 3-2! Een prestatie van het typetje “buitenklasse” is geleverd door Devlin Oosterwijk. Hij heeft het toernooi gewonnen met goed en verrassend spel. In de finale heeft hij twee matchpoints tegen gehad, maar toch nog weten te winnen. Tussen alle enkelwedstrijden door is er ook nog gedubbeld. Hier hebben Devlin en Robin Gommans zonder enig probleem de titel gepakt, terwijl ze daarvoor nog nooit samen hadden gespeeld. Devlin heeft zondag alles gewonnen wat er te winnen viel! Wij willen graag onze toppers feliciteren met hun behaalde prijzen!