Mega Maandag: de sportprestaties van week 50

Geplaatst op: 19 december 2018 | Categorie: Geen categorie

In de Mega Maandag van deze week worden de sportieve prestaties van NSKV SkunK en NSAV ’t haasje uitgelicht. Lees over het 100% winstsucces van de weekendteams van SkunK en over de prestaties van ’t Haasje tijdens het door hun eigen georganiseerde NSK Trappenloop.

NSKV SkunK

Dit weekend was zeer succesvol voor Studentenkorfbalvereniging SkunK. Alle drie de competitie weekendteams wonnen hun wedstrijd. SkunK 1 wist uit tegen Reehorst 1 in Ede te winnen met 20-22. Ze staan daardoor op de vierde plaats in de 3e klasse. SkunK 2 moest naar een andere studentenkorfbalvereniging in Wageningen: Débaldérin 1. Zij wisten overtuigend te winnen met 18-8. Ten slotte won SkunK Dames 1 tegen de Spoordonkse Girls 1 uit Oirschot met 15-9. Hierdoor is hun kans op kampioenschap in de eerste klasse een stuk hoger geworden. SkunK gaat met goede uitslagen de feestdagen in.

NSAV ’t Haasje

Afgelopen vrijdag vond het enige echte NSK trappenloop weer plaats in het Erasmusgebouw in Nijmegen! Dit evenement werd georganiseerd door ’t Haasje en had vele deelnemers getrokken. Met als kers op de taart de dubbele winst van Joost van Wijngaarden op zowel de 10 als de 20 verdiepingen!  Op de 10 verdiepingen werd Nadim ook nog eens derde! Ook de afsluitende estafette en beerchase waren een groot succes.