Vacatures Activiteitencommissie NSSR

Geplaatst op: 25 september 2018 | Categorie: Geen categorie

Wil jij je graag inzetten voor de studentensport in Nijmegen? Maar niet genoeg tijd voor een eventuele bestuursfunctie?

Misschien ben jij dan hét organisatorische talent voor de activiteitencommissie van de NSSR! Organiseer samen met je commissieleden en het bestuur van de NSSR te gekke sportevenementen voor iedere student. Zoals jaarlijks terugkerende toernooien (o.a. Sportsnight, Rackettoernooi, Trefbaltoernooi), of andere nieuwe, nog te bedenken, sportevenementen.

Voor de activiteitencommissie zoeken we 4 tot 6 fanatieke sportievelingen. De activiteitencommissie vergadert samen met iemand van het bestuur een keer in de paar weken. Samen met de NSSR zorg je dus voor de organisatie van geweldige sportevenementen.

Interesse? Kom langs op ons kantoor (Kamer N-1.310, onder het RSC)  en/of mail naar bestuur@nssr.nl.