Mega Maandag: de sportprestaties van week 38

Geplaatst op: 24 september 2018 | Categorie: Geen categorie

Ook dit weekend was het weer een sportief weekend voor de leden van NSTV Trion. Dit weekend werd het triatlonklapstuk van het jaar: de Trion triatlon gehouden. Lees hieronder over de sportprestaties van NSTV Trion.

Heeft jouw SSV mooie sportprestaties geleverd, stuur dan uiterlijk maandag 12:00 je stukje in naar: pr@nssr.nl (zowel in Nederlands als Engels) en laat anderen ook meegenieten van jullie prestaties in een nieuwe Mega Maandag!

 

NSTV Trion (triathlon)
Afgelopen zaterdag was het weer tijd voor de Trion Triatlon, treffend omschreven als ‘de liefste triatlon die er is’. De afstanden die op het programma stonden waren 600m zwemmen, 20km fietsen en 6km lopen over een onverhard parcours. Toen het startschot ging, vertrokken ruim 40 triatleten van alle niveaus op weg naar de overkant van het water. Het was Trion-lid Alexander Brennecke die als eerste het water verliet. Hij gaf zijn voorsprong niet meer uit handen en mocht als eerste van het veld de party-area aan de andere kant van de finish betreden, gevolgd door Thomas en Joost. Bij de dames nam Daniëlle Riem al snel de leiding, waarna ook zij als clubkampioen terug naar huis kon. Manon en Marleen werden tweede en derde, dus de dames uit het eredivisieteam van Trion hadden alle eer hoog gehouden.

 

Niet alleen op het podium stonden toppers. Net als elk jaar waren er ook bij deze editie weer veel debutanten die allemaal de finish bereikt hebben. Kortom: Het was weer een geslaagd triatlonweekend.