Mega Maandag: de sportprestaties van week 37

Geplaatst op: 17 september 2018 | Categorie: Geen categorie

Het was weer een druk sportweekend. Lees hieronder over het succesvolle weekend van NSTV Trion.

Heeft jouw SSV mooie sportprestaties geleverd, stuur dan uiterlijk maandag 12:00 je stukje in naar: pr@nssr.nl (zowel in Nederlands als Engels) en laat anderen ook meegenieten van jullie prestaties in een nieuwe Mega Maandag!

 

NSTV Trion (triathlon)
Afgelopen weekend was een druk weekend voor NSTV Trion. Een thuiswedstrijd stond ditmaal op het programma. Uiteraard stonden we aan de start met de nodige parcourskennis en daarbij behorend tactisch voordeel.
Zaterdag vond de recreantenserie plaats. Onder andere Marleen, Kirsten, Ellen, Daniëlle, Charlotte, Alexander en intro-lid Tom vonden na alle klimmetjes in het parcours ook nog de energie om het podium te beklimmen. Zondag was dan de dag voor de competitieknaller: een dubbele supersprint, waarbij er gezwommen, gefietst, gelopen, gezwommen, gefietst en nogmaals gelopen werd. De tweede divisiedames stonden voor een vrijwel onmogelijke taak om te promoveren. Gelukkig kunnen onze dames het onmogelijke, en is dames 2 gepromoveerd naar de eerste divisie! Dames 3 sloot de competitie af met een mooie 11e plek. Heren 1 en heren 2 hebben gedaan wat ze moesten doen, en hebben ook hun plekje behouden in hun divisies.

 

Om alle reistijd te compenseren die de thuiswedstrijd opleverde, besloten Hidde en Luc hun geluk in Schotland te beproeven. Ze deden hier mee aan de extreme ‘Brutal’ triatlon. Hidde deed de hele, en Luc de halve triatlon. Ze kwamen met respectievelijk brons en goud terug!

 

Je zou dus kunnen concluderen dat iedereen goed in vorm is voor het triatlonklapstuk van het jaar: de Trion triatlon 22 september in de Bisonbaai. Ook mensen die niet in bloedvorm zijn kunnen hier overigens gratis aan meedoen, zie daarvoor ons facebookevenement.