Vacatures

Geplaatst op: 11 september 2018 | Categorie: Geen categorie

De eerste weken van het nieuwe collegejaar waren tumultueus voor de NSSR. Vlak voor de wissel-ALV trokken twee kandidaat-bestuurders zich toch terug. Vandaar dat de NSSR hard op zoek is naar versterking.

Vanaf vandaag is het mogelijk om te solliciteren bij de NSSR voor een aantal bestuursfuncties. Hierbij valt er te overleggen over een eventuele combinatie tussen de functies of taken. Inmiddels zijn wij met z’n vijven en zijn wij eventueel nog op zoek naar een zesde bestuurslid. In principe zijn wij nog op zoek naar een commissaris Sport. Lijkt een andere functie jouw interessant, dan kunnen we eventueel schuiven binnen het bestuur.

Solliciteren is nog mogelijk voor de volgende functies:

Secretaris: 
Als secretaris ben je niet alleen notulist. Je bent het geheugen van de rest van je bestuursgenoten. Met onder andere het bijhouden van de agenda, het op weg wijzen van buitenstaanders, en het contact met externe partijen zorg je ervoor dat alle zaakjes piekfijn op orde zijn zodat je bestuur zo efficiënt mogelijk kan werken.

Penningmeester:
Als penningmeester van de NSSR heb je de verantwoordelijkheid om subsidie uit te keren aan de Nijmeegse studentensporters. Ben jij goed met cijfers, verantwoordelijkheid en een grote zak geld? Solliciteer dan nu!

Commissaris Sport: 
Ieder jaar organiseert de NSSR verschillende evenementen. Denk hierbij aan Sportsnight, maar ook aan het jaarlijkse sportgala en de bijbehorende Student-sporter van het Jaar-Verkiezing. Ben jij het organisatorisch talent dat de toernooien dit jaar organiseert als voorzitter van de activiteitencommissie? Solliciteer dan als Commissaris Sport!

Wil je meer weten over een bestuursjaar bij de NSSR? Mail naar voorzitter@nssr.nl of kom een keertje langs op ons kantoor onder het sportcentrum (N -1.310). Hier staan wij altijd klaar met een kopje koffie en antwoorden op al je vragen!

Weet jij nu al zeker dat NSSR-bestuur jou helemaal ligt? Solliciteer dan snel door een motivatiebrief en je cv te sturen naar voorzitter@nssr.nl!