Mega Maandag: de sportprestaties van week 36

Geplaatst op: 10 september 2018 | Categorie: Geen categorie

Terug van weggeweest: Mega Maandag. Van afgelopen week, ook de eerste onderwijsweek van het nieuwe collegejaar, mogen de sportprestaties natuurlijk niet onopgemerkt blijven, vandaar een nieuwe Mega Maandag!
Heeft jouw SSV mooie sportprestaties geleverd, stuur dan uiterlijk maandag 12:00 je stukje in naar: pr@nssr.nl (zowel in Nederlands als Engels) en laat anderen ook meegenieten van jullie prestaties in een nieuwe Mega Maandag!

NSAV ’t Haasje (atletiek)
Afgelopen weekend was een druk atletiekweekend. Zaterdag was het NSK teams in Utrecht, waar de mannen knap een zilveren medaille wonnen! De vrouwen grepen met net naast het podium en werden 5e, slechts 2 punten achter de gedeelde nummer 3. Zondag hadden de vrouwen nog de promotiewedstrijd in Amersfoort, waar ze streden om een plek bij de eerste 4, wat promotie naar de 1e divisie betekent. Helaas werden de vrouwen ook hier 5e, ditmaal met maar 1 puntje achter de nummer 4. Maar aangezien het team niet had verwacht zo ver te kunnen komen, waren ze hier uitermate tevreden mee!

Promotiewedstrijd vrouwen

NSK teams mannen