Mega Maandag: de sportprestaties van week 19

Geplaatst op: 14 mei 2018 | Categorie: Geen categorie

NSAV ’t Haasje (Atletiek)
Afgelopen zaterdag vond er weer een NSK plaats in de atletiekwereld. Dit keer het NSK ekiden! Nu vraagt menig mens zich waarschijnlijk af, wat is dat, een ekiden? Een ekiden is een marathon, die je aflegt in estafette vorm! We reisden met 3 Ekidenteams af naar de campus in Enschede om daar wéér een estafette te lopen, aangezien de bata nog vers in ons geheugen zit. Het vrouwenteam ging er uiteindelijk met de winst vandoor in hun categorie en liepen zelfs (ruim) een kampioenschapsrecord!

 

 

 

NSTV Trion (Triathlon)
Op zondag was er de UT Triathlon, met ’s ochtends een korte individuele afstand en ’s middags een 1/8e triathlon in teamverband. We waren met zoveel teams aanwezig voor de recreantenserie dat het volgens de speaker wel op de clubkampioenschappen van Trion leek! Het team met de eredivisie-dames is tweede geworden, en ’s ochtends had één van deze dames (Charlotte Lenting) de derde tijd van alle dames. Dat leverde voor hen allemaal een mooie halve kokosnoot op.