Mega Maandag: de sportprestaties van week 18

Geplaatst op: 7 mei 2018 | Categorie: Geen categorie

NSZV De Loefbijter (Zeilen)
Afgelopen zondag heeft de Loefbijter meegedaan aan het Nederlands Studentenkampioenschap Matchrace (NSK matchrace) in Groningen. Hier wisten Twan Otten, Jeroen Beurskens en Freek Wijman de eerste plaats weten te bemachtigen in de Goldfleet! Tijdens dit weekend voeren studenten van verschillende studentenzeilverenigingen door het hele land in Ynlings en Tirons (kielboten) tegen elkaar. Het weer was top en de wind bleef aan.

 

 

 

NSWV Mercurius (Wielrennen)
We hebben weer met z’n allen wat sportprestaties geleverd dit weekend. Gisteren deed een afvaardiging van Mercurius mee aan de Ronde van Wolder. Een heerlijke heuvelachtige koers in Maastricht. Hierbij is  de ronde in de categorie studenten heren zonder licentie gewonnen door onze eigen sportcommissaris Guus Schutte. Daarnaast werd de ronde in de categorie studenten dames gewonnen door Mercuriaan Esmée Peperkamp en er was nog een tweede plaats weggelegd voor Lieke Wijnbergen (ook Mercurius lid) in deze categorie!