Mega Maandag: de sportprestaties van week 17

Geplaatst op: 30 april 2018 | Categorie: Geen categorie

NSZV De Loefbijter (Zeilen)
Ons Nestor wedstrijdteam is vandaag, 29 april 2018, 3e geworden bij de Nestor Trophy in Aalsmeer (NH). Hier hebben zij in J22’s (kielboten) gestreden tegen andere studentenverenigingen in Nederland.

 

 

NSZ&WV Hydrofiel (Zwemmen & Waterpolo)
Welbekend om het motto HARD EN NAT. Maar nu niet alleen het motto maar de heren gingen ook echt mega HARD EN NAT. Binnen hydrofiel zijn er drie mannen teams en zowel het eerste als het tweede herenteam heeft het voor elkaar gekregen KAMPIOEN te worden. Tijdens de beslissende wedstrijden zijn een horde oranje hydrofiel fans bij elkaar gekomen om de heren de overwinning in te juichen. In het bijzijn van prachtige spandoeken heeft iedereen in het natte bad gezien hoe de mannen niet meer te verslaan waren. Nieuw record en direct prachtige geschiedenis! Om het af te sluiten is er een volledig dames team bij onze club weer uit de grond gekomen. Wij gaan hard en zijn altijd nat.