Stemming Sporter van het Jaar verkiezing

Geplaatst op: 22 november 2016 | Categorie: Geen categorie

Vanaf dit moment is de Sporter Van Het Jaar Verkiezing geopend. De stemronde bestaat uit drie onderdelen: De stem van de jury, bestaande uit Rob Cuppen (directeur Radboud Sportcentrum), Erik Dekker (Oud NSSR bestuur) en Renske Helmer-Englebert (wethouder sport gemeente Nijmegen), zal voor 60% meetellen. Daarnaast mogen alle studentensportverenigingen die zijn aangesloten bij de NSSR een stem uitbrengen die zal tellen voor 20%. Tot slot zal de open stemming voor alle studenten van de RU en de HAN ook voor 20% meetellen. Let op: je hoeft niet verplicht op alle categorieën te stemmen! Stemmen kan via het formulier wat hieronder is bijgevoegd. Uiteraard kan er per persoon maar één formulier worden ingezonden. Meerdere inzendingen worden niet door ons meegeteld. De genomineerden en hun prestaties kun je hier vinden.

 

Stemmen kon tot en met zondag 10 december.

 

De uitslag van de stemming zal bekend worden gemaakt tijdens ons gala op 14 december in de Waagh. Tickets voor het gala kosten 10 euro en kun je hier kopen!