Nominatie Sporter van het Jaar Verkiezing

Geplaatst op: 19 oktober 2016 | Categorie: Geen categorie

* Nomineren is helaas niet meer mogelijk *

 

Beschrijving Categorieën

De Sporter van het Jaar Verkiezing komt er weer aan. Ook dit jaar kunnen er weer personen binnen de Nijmeegse sportwereld worden genomineerd voor deze prestigieuze verkiezing. De NSSR zal uit de vele genomineerden een aantal mensen kiezen. De uitgekozen personen komen in aanmerking voor de titel gekoppeld aan hun categorie.  Tijdens het sportgala op 14 december  zullen de winnaars van dit jaar van elke categorie bekend worden gemaakt. Ken jij iemand die écht een van onderstaande titels verdient? Nomineer die persoon dan door het nominatieformulier in te vullen en te mailen naar sport@nssr.nl.

 

Sporter van het Jaar

Deze categorie is er voor elke mannelijke sporter binnen en buiten de sportverenigingen in elke tak van sport. Ken jij iemand die dit jaar enorm heeft gepresteerd binnen zijn sport, iemand die elke training actief aanwezig is of iemand die om andere redenen echt een aanwinst voor de sport of de vereniging is? Dan past hij  binnen deze categorie.

 

Sportster van het Jaar

Deze categorie is hetzelfde als de Sporter van het Jaar, maar dan voor onze vrouwelijke sporters. Dus wederom: ken jij iemand die dit jaar enorm heeft gepresteerd binnen haar sport, iemand die elke training actief aanwezig is of iemand die om andere redenen echt een aanwinst voor de sport of de vereniging is? Dan past zij binnen deze categorie.

 

Sportteam van het Jaar

Wint jouw team elke wedstrijd? Is jouw team dit jaar naar een hogere klasse gepromoveerd? Levert jouw team uiterst hoge prestaties? Of is jouw team om een andere reden het beste sportteam van het jaar? Dan past dit team binnen de categorie sportteam van het Jaar.

 

Vrijwilliger van het Jaar

Voor de mensen die de daadwerkelijke kern van jouw vereniging vormen, die wellicht achter de schermen actief zijn of juist elke training op de voorgrond treden. Voor de mensen die zelf misschien niet de hoogste prestaties leveren, maar uit hart voor de sport een enorme bijdrage leveren. Voor deze mensen bestaat de categorie vrijwilliger van het Jaar.

 

Trainer/coach van het Jaar

Binnen deze categorie mag elke trainer of coach genomineerd worden. Zowel de trainers van de verenigingen, als de trainers die elke dag in de fitness of tijdens de cursussen van het sportcentrum te vinden zijn. Deze categorie is er voor de trainers en coaches die de sport naar een hoger plan trekken.