Flower Power toernooi

Geplaatst op: 26 april 2016 | Categorie: Geen categorie

Update: Het Flower Power toernooi zal wegens te weinig animo helaas geen doorgang vinden. De ingeschreven teams krijgen hier per mail bericht over.

 

 

Woensdag 18 mei vindt het Flower Power toernooi plaats. Dit outdoor toernooi zal in het teken staan van een groot aantal sporten. Onder meer voetbal, survival, estafette-run, beachvolleybal, handbal, klimmen, basketbal en lacrosse.

Deze sporten geven je de kans om tijdens ons laatste toernooi je van je beste kant te laten zien. Het weer zal wat aangenamer zijn dan de maanden ervoor en gezelligheid met een leuk thema staan hierin centraal.

 

Opgeven doe je in teams van 5-8 personen. De kosten zijn helemaal gratis!

 

Wanneer: Woensdag 18 mei, 20:00

Waar: Radboud Sportcentrum.

Kosten: gratis

Voor vragen mailen naar bestuur@nssr.nl